Το Sonic the Hedgehog 2 πάει να γίνει η Νο.1 gaming ταινία σε έσοδα

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Το Sonic the Hedgehog 2 πάει να γίνει η Νο.1 gaming ταινία σε έσοδα

Το Sonic the Hedgehog 2 πάει να γίνει η Νο.1 gaming ταινία σε έσοδα

Έφτασε το Uncharted στην κορυφή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/4/22] Το Sonic the Hedgehog 2 είχε το καλύτερο ντεμπούτο από κάθε άλλη gaming ταινία.

Οι εισπράξεις της ανέρχονται στην Αμερική στα 71 εκατομμύρια δολάρια (65 εκατομμύρια ευρώ) κατά το πρώτο τριήμερο όπου άρχισε να παίζει στις αίθουσες. Η πρώτη ταινία είχε 53 εκατομμύρια ευρώ εισπράξεις το πρώτο τριήμερο. Τα πήγε κατά 3 εκατομμύρια δολάρια καλύτερα από το Bruce Almighty του Jim Carrey, ο οποίος στην ταινία παίζει ξανά τον Dr. Robotnic.

Το Sonic the Hedgehog 2 είναι μέρος ενός «κινηματογραφικού σύμπαντος», σύμφωνα με τους παραγωγούς της ταινίας. Ο παραγωγός Toby Ascher δήλωσε: «Δημιουργούμε ένα κινηματογραφικό σύμπαν Sonic, οπότε ξέραμε ότι θα προσθέσουμε χαρακτήρες, όπως οι Tails και οι Knuckles, που είναι νέοι στις ταινίες, αλλά αγαπητοί από τους παίκτες σε όλο τον κόσμο».

[UPDATE: 27/4/22 - Γίνεται η gaming ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών] Η ταινία Sonic the Hedgehog 2 δεν έχει ούτε ένα μήνα που έχει κυκλοφορήσει και ήδη είναι αρκετά επιτυχημένη.

Το sequel του Sonic the Hedgehog έχει φτάσει σχεδόν τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις, ξεπερνώντας κατά πολύ τα έσοδα της αρχικής ταινίας που κυκλοφόρησε το 2020, κάτι που κάνει το Sonic the Hedgehog 2 την gaming ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα όλων των εποχών.

Η Deadline δημοσίευσε μια ενημέρωση για τα International Box Office, η οποία ανέφερε τα εξής: “Τα διεθνή συνολικά έσοδα της ταινίας Sonic the Hedgehog 2 είναι 142 εκατομμύρια δολάρια από τα 287.8 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, κάτι που σημαίνει ότι ο μπλε σκαντζόχοιρος θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από προβολές παγκοσμίως σύντομα. Οι χώρες που έχουν αποφέρει τα περισσότερα έσοδα για την ταινία Sonic the Hedgehog είναι η Αγγλία (26.3 εκατομμύρια δολάρια), το Μεξικό (15.7 εκατομμύρια δολάρια), η Γαλλία (14.3 εκατομμύρια δολάρια), η Αυστραλία (13.1 εκατομμύρια δολάρια και η Βραζιλία (8.9 εκατομμύρια δολάρια).”

Φαίνεται πως ο μπλε σκαντζόχοιρος είναι αρκετά δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο και με την κυκλοφορία της ταινίας στην Μέση Ανατολή την επόμενη εβδομάδα και στην Ιαπωνία τον Αύγουστο, ο Sonic αναμένεται να σαρώσει τα box office.

[UPDATE 2: 23/6/22 - Νο.1 ταινία μαζί με το Uncharted] To Sonic 2 έφτασε το Uncharted στην Νο.1 θέση των gaming ταινιών. Αμφότερες οι δύο ταινίες έχουν 400 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ωστόσο, επειδή το Sonic 2 έκανε καλύτερο ντεμπούτο και επιπλέον παίζεται από τον Απρίλιο (δύο μήνες), ενώ το Uncharted από τον Φεβρουάριο, αντιλαμβάνεστε ότι ο μπλε σκατζόχοιρος έχει σαφές προβάδισμα για την πρωτιά. Επίσης, το Uncharted έχει αποσυρθεί σε πολλές κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ το Sonic 2 καταγράφει ακόμα πωλήσεις.

Διαβάστε το review της ταινίας Sonic 2 και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification