Τηλεοπτική σειρά Driver

Τηλεοπτική σειρά Driver

Τηλεοπτική σειρά Driver

Η δημιουργία της Ubisoft τώρα και στην μικρή οθόνη.

Η Ubisoft ανακοίνωσε την live-action σειρά Driver.

Το τελευταίο κύριο παιχνίδι της σειράς ήταν το Driver: San Francisco του 2011. Είχε κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 3, Wii και Xbox 360. Ο βασικός μηχανισμός του παιχνιδιού σας επέτρεπε να "μετατοπίζεστε" από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο καθώς ο πρωταγωνιστής της σειράς John Tanner καταδίωκε εχθρούς και λάμβανε μέρος σε μια σειρά από καταδιώξεις υψηλής ταχύτητας. Ο Tanner επιστρέφει στη νέα τηλεοπτική σειρά Driver, η οποία θα τον ακολουθεί στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει μια τοπική ομάδα εγκλήματος.

Απροσδόκητα, αυτή η σειρά δεν παράγεται από το Netflix ή το Amazon Prime αλλά από μια νέα streaming υπηρεσία με το όνομα Binge. Η πλατφόρμα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, αλλά αναφέρθηκε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της φετινής E3 2021. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει το Driver, αλλά ο ιστότοπος του Binge αναφέρει ότι το Binge θα ξεκινήσει τις λειτουργίες του το 2022.

Η Ubisoft έχει αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές υπό ανάπτυξη και συγκεκριμένα τα Assassin’s Creed, Far Cry και Blood Dragon. Ενώ φημολογείται ότι ετοιμάζεται και μία σειρά Watch Dogs.

Διαβάστε για την φήμη ότι το Watch Dogs ξεκίνησε ως παιχνίδι της σειράς Driver. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification