Ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Το τελευταίο τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 21/6/18] Σύμφωνα με το THR, η Paramount ετοιμάζει μια νέα ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles, της οποίας το σενάριο θα γράψει ο συγγραφέας Andrew Dodge, ο οποίος είχε προηγουμένος γράψει το Bad Words.

Η Paramount κυκλοφόρησε δύο ακόμη ταινίες με τα Χελωνονιτζάκια και παρότι καμία δεν τα πήγε καλά στα reviews, αμφότερες σημείωσαν καλές εισπράξεις. Επίσης, η νέα ταινία TMNT θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει υπό την διεύθυνση του Ελληνοαμερικανού προέδρου της, Jim Gianopoulos.

Η ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ που κυκλοφορούσε την δεκαετία του '80, από τους Kevin Eastman και Peter Laird. Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Michael Bay (Transformers) και οι συνεργάτες του Andrew Form και Brad Fuller και πιο συγκεκριμένα η ομάδα παραγωγής του A Quiet Place.

[UPDATE: 6/3/23 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Paramount δημοσίευσε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Όπως θα δείτε, η animated ταινία έχει ένα αρκετά περίεργο art style. Τον Σπλίντερ θα υποδυθεί ο θρυλικός Τζάκι Τσαν και τον Rocksteady ο John Cena! Bepop θα είναι ο Seth Rogen. Ωστόσο, όπως θα δείτε στο cast της ταινίας, η April O'Neil είναι αφροαμερικανίδα και όχι ξανθιά, καθώς την υποδύεται η Ayo Edebiri.

Στο ρόλο του Bepop ο Seth Rogen. Όσο για τα Χελωνονιτζάκια, εκεί έχουμε τους άγνωστους στον περισσότερο κόσμο Nicolas Cantu, Brady Noon, Shamon Brown Jr και Micah Abbey

[UPDATE 2: 1/6/23 - Το δεύτερο τρέιλερ] Η Paramount παρουσίασε το δεύτερο τρέιλερ της νέας ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Το τρέιλερ δειχνει τα χελωνονιντζάκια με την...μαύρη πλέον April O' Neil σε παρόμοια σκηνικά με το πρώτο τρέιλερ και μία γεύση από Splinter. Από δράση δεν έχει και πολλά πράγματα.

[UPDATE 3: 29/7/23 - Το τελευταίο τρέιλερ] Η Paramount παρουσίασε το τελευταίο τρέιλερ της νέας ταινίας Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Παρουσιάζει περισσότερες σκηνές δράσης.

Η ταινία Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 2 Αυγούστου.

Δείτε ακόμη το νέο Teenage Mutant Ninja Turtles Arcade και συζητήστε για την ταινία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification