Τα 2 επόμενα Call of Duty θα έχουν open world αποστολές

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα 2 επόμενα Call of Duty θα έχουν open world αποστολές

Τα 2 επόμενα Call of Duty θα έχουν open world αποστολές

Στο στυλ του Far Cry.

Σύμφωνα με φήμες από το Insider Gaming, τα επόμενα Call of Duty, δηλαδή το φετινό και το αμέσως επόμενο, θα έχουν open world αποστολές.

Το Call of Duty του 2024 φημολογείται ότι είναι το Call of Duty: Black Ops - Gulf War και τείνει να είναι περισσότερο open world.

Οι Call of Duty fans αναμφίβολα θα θυμούνται ότι το Modern Warfare III του 2023 περιελάμβανε ορισμένες αποστολές campaign με δομές ανοιχτού τύπου που επέτρεπαν στους παίκτες να ολοκληρώσουν objectives με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αυτές οι αποστολές, που ονομάζονται Open Combat Missions στο Modern Warfare III, δεν άρεσαν σε όλους τους παίκτες.

Το Insider Gaming ανέφερε ότι για το επόμενο Call of Duty, αυτές οι open world αποστολές θα έχουν εσάς και την ομάδα σας να προχωρούν σε ένα χάρτη που "μοιάζει περισσότερο με Far Cry παρά με τις μέχρι τώρα αποστολές του Call of Duty". Το παιχνίδι φέρεται να διαθέτει οχήματα εδάφους για να κυκλοφορείτε και σύστημα fast travel.

Η Raven Software λέγεται ότι ηγείται της ανάπτυξης του campaign για το φημολογούμενο Black Ops Gulf War, με την Treyarch να φέρεται να χειρίζεται τα multiplayer και Zombies modes. Η φήμη του Insider Gaming λέει επίσης ότι ο δημοφιλής χαρακτήρας των Black Ops, ο Adler, θα παρουσιαστεί ως συμπαίκτης στο campaign.

Η Activision είπε ότι έχει στα πλάνα της αποφασίσει τι θα κάνει με την σειρά Call of Duty μέχρι το 2027 και ότι περισσότερα από 3.000 άτομα εργάζονται στη σειρά.

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty Black Ops του 2024 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.