Φήμες για το Borderlands 4

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες για το Borderlands 4

Φήμες για το Borderlands 4

Αναπτύσσεται από την Gearbox, η οποία εξαγοράστηκε από την Take-Two. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/8/23] Το Borderlands 4 πιθανόν να βρίσκεται σε ανάπτυξη, σύμφωνα με προφίλ συντελεστή στο Linkedin.

Η παραγωγός Nadia Danova είχε σημειώσει στο προφίλ της ότι εργαζόταν για το Borderlands 4, όταν είχε προσληφθεί στην εταιρεία ανάπτυξης MoGi Group το 2021. Μάλιστα έλεγε οτι θα κυκλοφορήσει το 2023, κάτι που ίσως να ίσχυε τότε, αλλά μάλλον σίγουρα δεν θα ισχύσει πλέον.

Το 2021, ο συνιδρυτής της Gearbox, Randy Pitchford, άρχισε να ζητά στο Internet developers να ενταχθούν στην εταιρεία για κάτι σχετικό με το Borderlands. «Σίγουρα δουλεύουμε πάνω σε μερικά καταπληκτικά πράγματα που, ελπίζω ότι θα σας εκπλήξουν και θα σας ενθουσιάσουν», έγραψε ο Pitchford στο Twitter. "Εάν κάποιος εκεί έξω έχει Skills-To-Pay-Bills και θέλει να συμμετάσχει σε κάποιο Borderlands, δουλεύουμε για κάτι μεγάλο".

Επίσης, η voice actor Angie Jho Lee είχε βάλει στο βιογραφικό της σημείωση ότι εργάστηκε για το Borderlands 4, κάνοντας voice over της Aiyumi (χαρακτήρα του παιχνιδιού αυτό). Βέβαια μετά είπε ότι έκανε λάθος και ότι το παιχνίδι αυτό..."δεν είναι το Borderlands 4" ενώ διέγραψε και την καταχώρηση από το βιογραφικό της. Είπε ότι το project αυτό είναι η σειρά Borderlands EchoVision Live που ανακοινώθηκε τον Ιούλιο στη San Diego Comic-Con. Η σειρά δεν είναι καν video game.

[UPDATE: 21/2/24 - 2K: "Το καλύτερο video game που έχουμε φτιάξει."] Ο διευθύνων σύμβουλος της Gearbox, Randy Pitchford, αναφέρθηκε στον επόμενο τίτλο της εταιρείας του, ενώ καυχήθηκε, ότι είναι το "καλύτερο" πράγμα που έχει κάνει ποτέ η εταιρεία του.

Μιλώντας σε συνέντευξη, ο Pitchford δεν αποκάλυψε το όνομα αυτό και είπε ότι η ανακοίνωση θα έρθει στη σωστή στιγμή. O Αμερικάνος ιδρυτής της Gearbox έκανε τα σχόλιά του μετά από ερώτηση για το αγαπημένο του παιχνίδι Borderlands. Πολλοί to ερμηνεύουν αυτό ότι ενδεχομένως να αναφερόταν στο μη ανακοινωθέν Borderlands 4. "Κοίτα, δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα ακόμα γι' αυτό," είπε ο Pitchford. "Φυσικά, δουλεύουμε πάνω σε κάτι. Και ξέρω σε τι δουλεύουμε, και είναι το καλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει ποτέ. Και δεν μπορώ να περιμένω, αλλά δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Θα υπάρξει μια στιγμή."

Η Gearbox έχει δημοσιεύσει video ανασκόπησης για τη σειρά Borderlands στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό αποτελεί μέρος μιας καμπάνιας που θα οδηγήσει στην ανακοίνωση του Borderlands 4 στην PAX East τον Μάρτιο του 2024. Η Gearbox είναι γνωστή για τις μεγάλες ανακοινώσεις εκεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο που να υποδεικνύει οποιαδήποτε ανακοίνωση από την Gearbox στην PAX East.

Επόμενο για τη σειρά Borderlands είναι η ταινία Borderlands, στην οποία πρωταγωνιστούν η Cate Blanchett, η Jamie Lee Curtis, ο Jack Black, ο Kevin Hart, η Ariana Greenblatt και άλλα μεγάλα ονόματα. Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας Borderlands έχει ήδη κυκλοφορήσει. Η σειρά Borderlands έκανε ντεμπούτο το 2009 και έχει ήδη δύο sequel, τα Borderlands 2 (2012) και Borderlands 3 (2019). Επίσης, έχουν κυκλοφορήσει δύο spin-off από την Gearbox, το The Pre-Sequel και το Tiny Tina's Wonderlands, ενώ η Telltale Games έβγαλε και αυτή κάποια games στον κόσμο των Borderlands.

Η Gearbox ανήκει στην Embracer αλλά η σειρά Borderlands συνεχίζει να διανέμεται από την 2K Games. Ωστόσο, υπάρχουν πληροφορίες ότι η εταιρεία ανάπτυξης μπορεί διατίθεται για πώληση.

[UPDATE 2: 28/3/24 - Βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξ] Η Take-Two εξαγόρασε την Gearbox από την Embracer και ανακοίνωσε ότι η εταιρεία ανάπτυξης «ανατπύσσει ενεργά» το νέο Borderlands.

Τον Φεβρουάριο του 2024, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Gearbox, Randy Pitchford, έκανε teaser για το επόμενο video game της εταιρείας, λέγοντας ότι είναι το «καλύτερο πράγμα που έχουμε κάνει ποτέ». Πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για το φημολογούμενο Borderlands 4. 

Όποιο κι αν είναι το επόμενο video game, το νέο Borderlands είναι μόνο ένα από τα games της Gearbox. Υπάρχουν έξι «βασικά projects» στην Gearbox σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. Αυτά περιλαμβάνουν πέντε sequels, συμπεριλαμβανομένου του προαναφερθέντος Borderlands και του επόμενου Homeworld, μαζί με "τουλάχιστον μία νέα σειρά". Εκτός από αυτά τα έξι games, η Take-Two είπε ότι βλέπει ευκαιρίες να «επενδύσει σε νέα games και να επεκτείνει τις επιτυχημένες σειρές της Gearbox».

Διαβάστε το review του Borderlands 3 και συζητήστε για το Borderlands 4 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.