Φήμες για Counter-Strike Global Offensive Source 2

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες για Counter-Strike Global Offensive Source 2

Φήμες για Counter-Strike Global Offensive Source 2

Η Valve κατοχύρωσε εμπορική ονομασία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 5/3/23] Σύμφωνα με φήμες από τον Counter-Strike leaker @gabefollowers του Twitter, η Valve θα ανακοινώσει σύντομα ένα Counter-Strike: Global Offensive 2 μαζί με beta.

Σύμφωνα με datamine που προέρχεται από την Nvidia, υπάρχουν κάποια εκτελέσιμα αρχεία "cs2" και "csgo2", ενώ η beta θα μπορούσε να ξεκινήσει ακόμα και μέσα στον Μάρτιο. Επίσης ο δημοσιογράφος Richard Lewis επιβεβαίωσε ότι «μια νέα έκδοση του Counter-Strike: Global Offensive είναι σε ανάπτυξη» και εκτιμά ότι είναι «σχεδόν σίγουρα έτοιμο να κυκλοφορήσει με τον τίτλο Counter-Strike 2».

Ο Lewis υποστηρίζει επίσης ότι "η προσωρινή ημερομηνία κυκλοφορίας για την beta είναι μέσα στον Μάρτιο, πιθανόν ως closed beta με μια ανακοίνωση να αναμένεται για την 1η Απριλίου για το ευρύ κοινό". Άλλες πηγές λένε ότι το cs2.exe που βρίσκεται στο NVIDIA drive είναι "παλιό και άσχετο", διαβεβαιώνει τους παίκτες "τα skins σας είναι ασφαλή και δεν αναπτύσσονται ξεχωριστά games".

"Έχω αρκετά αξιόπιστες πληροφορίες ότι η Valve δοκιμάζει το CS:GO στο Source 2 με τη βοήθεια τρίτων εταιρειών QA στις ΗΠΑ και την Ευρώπη τουλάχιστον από τις αρχές Δεκεμβρίου αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω στο 100%", πρόσθεσε ο @gabefollower.

Το Win.gg σημειώνει πάντως ότι η Valve δεν αναπτύσσει κάποιο παιχνίδι με τίτλο "Counter-Strike 2" αλλά "Counter-Strike Global Offensive - Source 2".

[UPDATE: 19/3/23 - Η Valve κατοχύρωσε εμπορική ονομασία] Η Valve κατοχύρωσε την εμπορική ονομασία ενός νέου CS. Το PCGN εντόπισε την κατοχύρωση της λέξης "CS2". Επίσης, υπάρχουν δύο σχετικές κατοχυρώσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αφορούν τα Counter-Strike και CS:GO. Έχουν τους αριθμούς  5857738 και 5857740 αντίστοιχα.

"related properties" that already have trademark approval, and whilst the IPs aren't detailed, we are given two registration numbers:. And guess what? They refer explicitly to trademarks for 

Το CS σημείωσε ρεκόρ με 1,3 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες τον περασμένο μήνα.

Συζητήστε για το πιθανό αυτό νέο FPS στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification