Νέο Battlefield από την Electronic Arts

NewHot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Νέο Battlefield από την Electronic Arts

Νέο Battlefield από την Electronic Arts

Θα συμμετάσχει η EA Motive και οι directors του Dead Space remake.  [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/12/22 - Νέο Battlefield από τον παραγωγό του Battlefield 4 που επέστρεψε στην Electronic Arts] Ο παραγωγός του Battlefield 4 και πρώην στέλεχος της EA DICE, επέστρεψε πίσω στην εταιρεία που τον ανέδειξε και θα ηγηθεί ως επικεφαλής παραγωγής.

Ο David Sirland έχει δουλέψει για τα Battlefield V, Battlefield 1 και Battlefield 4. Στο τελευταίο ήταν παραγωγός. Πλέον, θα είναι επικεφαλής παραγωγής για όλη την σειρά. O Sirland δήλωσε στο Twitter για την επιστροφή του πως «Τα πράγματα είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά (με την καλή έννοια)». Ο νέος lead producer πρόσθεσε ότι "είναι πρόθυμος να κάνει το μέλλον του Battlefield πιο φωτεινό και καλύτερο από ποτέ!"

Αυτό που συνεπάγεται συγκεκριμένα θα απαιτήσει υπομονή, σύμφωνα με τον Sirland. "Οι πληροφορίες για το τι σημαίνει στην πραγματικότητα η επιστροφή θα ανακοινώνονται με λεπτομέρειες όσο περνάει ο καιρός, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα ακούσω τα σχόλιά σας, τα παράπονά σας, τις ιδέες σας και θα υποστηρίξω ένα παιχνίδι που θα θέλατε να παίξετε", είπε χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα έχουμε ένα νέο Battlefield κάποια στιγμή. Εννοείται ότι θα είχαμε, απλά η θέση του παραγωγού της σειράς το δείχνει πλέον πιο ξεκάθαρα.

Ο Sirland δούλευε για πάνω από δύο χρόνια στην εταιρεία ανάπτυξης Sharkmob για το Vampire: The Masquerade - Bloodhunt. 

[UPDATE: 21/9/23 - Εταιρεία ανάπτυξης θα είναι η Criterion] Η Criterion Games, εταιρεία ανάπτυξης της σειράς Need for Speed, θα αναλάβει το νέο Battlefield.

Η απόφαση αυτή της Electronic Arts είναι αρκετά περίεργη, αφού η σειρά FPS Battlefield έχει "βαρύ" όνομα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Γιατί να μην αναλάβει την νέα έκδοση η EA DICE; Μήπως η EA DICE ετοιμάζει ένα άλλο video game;

[UPDATE 2: 31/1/24 – Δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2025] Η EA ανακοίνωσε ότι το επόμενο Battlefield δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμά της για το επόμενο οικονομικό έτος (1η Απριλίου 2024 – 31 Μαρτίου 2025).

Συγκεκριμένα ο CFO, Stuart Canfield, δήλωσε: Κοιτώντας το μέλλον για μετά από το οικονομικό έτος 2025, μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένουμε αύξηση στα έσοδά μας χάρη στις κορυφαίες στην βιομηχανία σειρές μας. Το νέο περιεχόμενο για τις βασικές sports σειρές μας, οι νέες εμπειρίες για τις μεγάλες online κοινότητές μας και εμβληματικές νέες κυκλοφορίες, όπως τα Battlefield, Sims και άλλοι τίτλοι σε ανάπτυξη, προσφέρουν αυτό που χρειάζεται για άνοδο στα έσοδα. Για το Battlefield ο Canfield δήλωσε: Επίσης τονίζουμε ότι το Battlefield δεν βρίσκεται στο πρόγραμμά μας για το οικονομικό έτος 2025.

[UPDATE 3: 9/4/24 - Θα συμμετάσχει η EA Motive και οι directors του Dead Space remake] Η EA Motive, εταιρεία ανάπτυξης της Electronic Arts που ανέλαβε και το Iron Man, θα συμμετάσχει και αυτή στην ανάπτυξη του νέου Battlefield, ενώ θα πλαισιωθεί από τους directors του Dead Space remake, Philippe Ducharme και Roman Campos-Oriola.

Στην ανάπτυξη του νέου Battlefield συμμετέχουν ήδη οι Criterion, DICE και Ripple Effect. Επίσης, η EA ανακοίνωσε το τέλος υποστήριξης του Battlefield 2024, το οποίο έρχεται με την έβδομη σεζόν. Στο εξής δεν θα υπάρξουν μεγάλα updates.

Διαβάστε τα reviews των προηγούμενων Battlefield και συζητήστε για το νέο Battlefield στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.