• Ειδήσεις
  • FPS
  • Hackers έκλεψαν CS GO skins αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον gamer ohnePixel

Hackers έκλεψαν CS GO skins αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον gamer ohnePixel

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Hackers έκλεψαν CS GO skins αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον gamer ohnePixel

Hackers έκλεψαν CS GO skins αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον gamer ohnePixel

Τα μισά έχουν ήδη πουληθεί.

Hackers έκλεψαν CS GO skins αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων από gamer συλλέκτη.

Μερικοί παίκτες στο CS Go παίρνουν πολύ σοβαρά το απόθεμα των cosmetics τους, τα οποία μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν για δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες ευρώ. Τώρα ένας άτυχος συλλέκτης ισχυρίζεται ότι ολόκληρο το απόθεμά του - αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων δολαρίων - έχει κλαπεί από hacker.

Σε ένα tweet, ο συλλέκτης ohnePixel ισχυρίζεται ότι αυτό θεωρείται «το πιο ακριβό απόθεμα όλων των εποχών», το οποίο περιείχε μερικά από τα πιο θρυλικά αντικείμενα στο meta CS:GO.

Το no-star karambit και η #1 blue gem παραλλαγή του karambit case-hardened knife κοστίζει μόνο του 1,4 εκατομμύρια δολάρια! Σύμφωνα με τον ohnePixel, το μισό inventory έχει ήδη πουληθεί και το άλλο μισό μεταφέρθηκε στο Steam account του hacker, όπου βρίσκεται σε παύση ως προς το trading, διότι έχει εντοπιστεί από την Valve. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πως ο hacker κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση.

Διαβάστε για τις μηνύσεις που δέχεται η Valve για τα skins του CS GO που θεωρείται μίας μορφής τζόγου και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification