Στο Far Cry 6 θα ελέγχετε τους Vaas, Pagan Min και Joseph

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Στο Far Cry 6 θα ελέγχετε τους Vaas, Pagan Min και Joseph

Στο Far Cry 6 θα ελέγχετε τους Vaas, Pagan Min και Joseph

Όλες οι λεπτομέρειες. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/21] Η Ubisoft ανέβασε...κατά λάθος ένα τρέιλερ, στο οποίο εμφανίζονται τα περιεχόμενα του season pass του Far Cry 6.

Όσοι λοιπόν από εσάς πληρώσετε επιπλέον, θα μπορείτε (σύμφωνα με το βίντεο) να ελέγξετε κακούς από τα προηγούμενα μέρη της σειράς Far Cry. Συγκεκριμένα, το τρέιλερ δείχνει τους Vaas, Pagan Min και Joseph, από τα Far Cry 3, 4 και 5 αντίστοιχα.

Βέβαια από την στιγμή που η Γαλλική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, δεν αποκλείεται να πρέπει να περιμένουμε μέχρι απόψε στις 22:00, την ώρα του livestream της, για να μάθουμε τα νεότερα. 

[UPDATE: 13/6/21 - Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα] Στο Far Cry 6 θα υπάρχει η δυνατότητα να ελέγχετε τους Vaas, Pσagan Min και Joseph. Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι κακοί των παλαιότερων Far Cry θα είναι διαθέσιμοι με την αγορά του Season Pass, ακριβώς όπως είχε αρχικά φημολογηθεί.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι οι κακοί Vaas Montenegro, Pagan Min και Joseph Seed, θα είναι playable με το season pass του Far Cry 6. Κάθε κακός θα έχει ένα δικό του θεματικό level, το οποίο θα βρίσκεται μέσα στο διεστραμμένο μυαλό του και κάθε DLC θα σας κάνει ολοένα και πιο δυνατούς. Όσο επιβιώνετε θα ξεκλειδώνετε perks και θα βρίσκετε νέα όπλα. Με κάθε θάνατό σας, θα ξεκινάτε το εκάσοτε Level από την αρχή και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την γνώμη σας για να διεισδύσετε βαθύτερα στην νοητική κατάσταση κάθε κακού.

Το season pass θα έχει επίσης το Far Cry 3: Blood Dragon (σε Remastered έκδοση), που αποτελεί ένα αγαπητό spin-off του Far Cry 3 που θυμίζει ταινία δράσης της δεκαετίας του '80. Στο Far Cry 6 θα σας δίνει για in-game αντικείμενα διάφορα όπλα, ένα όχημα και ένα ρομπότ pet με το όνομα K-9000.

Ο Omar Bouali, content director της Ubisoft Toronto, δήλωσε: "Το πιο σημαντικό πράγμα όταν δημιουργείς έναν καό του Far Cry αποτελεί το γεγονός ότι είναι μοχθηρός ή σοκαριστικός. Είναι κάποιος που θα μπορούσε να κάτσει απέναντί σου σε ένα γεύμα και να σε γοητεύσει , ώστε να πιστεύεις όλα όσα πιστεύει, όσο διεστραμμένα και σοκαριστικά κι αν είναι, θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα. Όταν δημιουργούσαμε τον Anton, είχαμε πολλές εμπειρίες να του δώσουμε, καθώς όταν σκέφτεστε το Far Cry, σκέφτεστε την πλούσια κληρονομιά που έχει αφήσει με τους κακούς. Το όνειρό μας ήταν να τιμήσουμε την παράδοση των κακών του Far Cry και να παρουσιάσουμε μια νέα εμπειρία".

Στο season pass θα συμμετάσχουν όλοι οι αρχικοί voice actors των κακών, δηλαδή ο Michael Mando ως Vass, ο Troy Baker ως Pagan Min και ο Greg Bryk ως Joseh Seed.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr.

Διαβάστε περισσότερα για την κάμερα τρίτου προσώπου του Far Cry 6 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification