Η Activision έχει ρίξει 475.000 bans στο Call of Duty: Warzone

NewHot
Η Activision έχει ρίξει 475.000 bans στο Call of Duty: Warzone

Η Activision έχει ρίξει 475.000 bans στο Call of Duty: Warzone

Πλέον τα bans πέφτουν κάθε ημέρα της εβδομάδας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/2/21] Στις 2 Φεβρουαρίου η Activision έριξε bans σε 60.000 παίκτες του Call of Duty: Warzone φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των bans στα 300.000.

Η Αμερικάνικη εταιρεία δήλωσε: "Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να εντοπίσουμε όσους φέρνουν third party software για modding και hacking. Οι ομάδες ασφάλειας και τεχνολογίας της εταιρείας μας δεσμεύονται στο να παρέχουν μία δίκαιη και διασκεδαστική εμπειρία για όλους τους παίκτες. Από την κυκλοφορία μέχρι σήμερα έχουμε κάνει τις εξής ενέργειες: Αναβαθμίσεις στην ασφάλεια κάθε εβδομάδα. Βελτιώσεις στις τεχνικές report εντός του παιχνιδιού. Βάλαμε πιστοποιητικό αυθεντικότητας, πράγμα που εντόπισε περισσότερα από 180.000 ύποπτους λογαριασμούς. Σταματήσαμε αρκετό κόσμο που παρείχε μη εξουσιοδοτημένο λογισμικό. Επιπλέον κάνουμε ακόμα περισσότερες προσπάθειες σε συγκεκριμένους σημαντικούς τομείς: Βελτιώσεις το anti-cheat λογισμικό μας, καλύτερη τεχνολογία εντοπισμού, περισσότερη επικοινωνία με τους παίκτες, καμία ανοχή για τους cheaters, συχνά και για μεγάλα διαστήματα bans".
 
 
Τέλος η εταιρεία δήλωσε ότι όλες αυτές οι προσπάθειες γίνονται στα Call of Duty: Warzone, Modern Warfare και Black Ops και θα παρέχει νέες πληροφορίες κάθε μήνα ή και κάθε εβδομάδα.

[UPDATE: 7/4/21 - Άλλα 15.000 bans] Η Activision έριξε άλλα 15.000 bans σε cheaters του Call of Duty, φτάνοντας συνολικά κατ' εκτίμηση τα 315.000 bans. Επίσης, η εταιρεία ανάπτυξης Raven Software ανακοίνωσε ακόμη περισσότερα bans στο μέλλον.

Στο παρελθόν η Activision είχε ανακοινώσει ότι για την αποτροπή των bans θα χρησιμοποιήσει anti-cheat software, επιπρόσθετη τεχνολογία εντοπισμού των cheats, θα διαθέσει προσωπικό που θα ελέγχει αν τηρούνται οι κανόνες, θα υπάρχουν διαρκή updates προς το community, δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στις εταιρείες που κατασκευάζουν cheats (σ.σ. με αντίστοιχες μηνύσεις) και θα υπάρξουν συνεπή και έγκαιρα bans.

Στο Call of Duty: Warzone, υπάρχει η πεποίθηση ότι στις 22 Απριλίου η σεζόν θα ολοκληρωθεί, με ένα nuke που θα ανατινάξει τον χάρτη και στη συνέχεια θα λανσαριστεί ένας χάρτης θεματολογίας '80 και βασισμένος στο Call of Duty: Black Ops Cold War. 

[UPDATE 2: 13/4/21 - 475.000 bans στο σύνολο] Η Activision έχει ρίξει συνολικά 475.000 bans στο Call of Duty: Warzone. Χθες ανακοινώθηκαν άλλα 30.000 bans. Η Αμερικάνικη εταιρεία, ανακοίνωσε μέσω ενός blog post, τι κάνουν οι developers της που εργάζονται στα τμήματα ασφαλείας και τάξης του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιούν bans και συστήματα two-factor authentication ώστε να βάλουν επιπλέον εμπόδια στους cheaters. Πλέον, τα bans πέφτουν κάθε ημέρα της εβδομάδας, καθώς η εν λόγω ομάδα της Activision είναι μονίμως "στο πόδι".

Από τα bans αυτά, τα 45.000 εξ αυτών, δηλαδή περίπου το 10%, αποτελούν accounts αγορασμένα από άλλους χρήστες.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 06/02/2021 19:08
Και πολύ καλά κάνει και ρίχνει ban.
#2 BigGreekGamer (Level 30) 12/04/2021 11:49
Το θέμα είναι πως με αυτό δεν βλέπουμε κάποιο αποτέλεσμα εξαφάνισης των cheaters..
Notification