Call of Duty Black Ops: Cold War

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Call of Duty Black Ops: Cold War

Call of Duty Black Ops: Cold War

Έρχεται σε τρεις εκδόσεις. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/8/20] Η Activision ανακοίνωσε και επίσημα το Call of Duty: Black Ops - Cold War μέσα από το παρακάτωt teaser τρέιλερ.

Το βίντεο είναι FMV και δεν περιέχει κάποιο cutscene ή gameplay από το παιχνίδι. Στην αρχή του τρέιλερ αναφέρεται ότι ο Yuri Bezmenov, αποστάτης της KGB, προειδοποιεί για τον Ψυχρό Πόλεμο. Μετά, δηλώνει ότι ένας Σοβιετικός Κατάσκοπος με την κωδική ονομασία "Περσέας" έχει εισβάλει στην Αμερική και γνωρίζει απόρρητες πληροφορίες. Στόχος του κατασκόπου είναι να ανατρέψει την Αμερική και να εξασφαλίσει την Σοβιετική κυριαρχία στο εμπόριο όπλων.

Μέχρι και σήμερα, η ταυτότητα και η τοποθεσία του Περσέα παραμένουν άγνωστα στοιχεία. Στο βίντεο αναφέρεται ότι πρέπει να υπάρξει αποθάρρυνση και αποσταθεροποίηση και συγκεκριμένα στην οικονομία, τις διεθνείς σχέσεις και τα αμυντικά συστήματα. Ύστερα αναφέρεται η κρίση, η ομαλοποίηση. Το παιχνίδι θα είναι εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, ενώ παράλληλα παίζει και το μότο "Know your history" (γνώριζε την ιστορία σου). Βέβαια στο παρελθόν η Activision έχει ακούσει κακή κριτική από την Ρωσία, αφού παρουσίαζε τους Ρώσους ως κακούς που σκοτώνουν αθώους πολίτες.

Στο τέλος του τρέιλερ αναφέρεται ότι η επίσημη αποκάλυψη θα γίνει στις 26 Αυγούστου. Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται και το λογότυπο του παιχνιδιού. Για να δούμε λοιπόν τι θα μας παρουσιάσει η Activision την Τετάρτη 26/8 και αν όλες οι φήμες θα επιβεβαιωθούν.

[UPDATE: 20/8/20 - Η Treyarch αποκάλυψε το Artwork] Η Treyarch αποκάλυψε στο Twitter το πρώτο artwork του νέου Call of Duty. Η εικόνα μας δείχνει τις δύο πλευρές του πολέμου, δηλαδή τον στρατιώτη που στο μισό της εικόνας συμβολίζει την Αμερική και στο άλλο μισό την Ρωσία.

[UPDATE: 23/8/20 - Η έκδοση για PC θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω Battle.net] Αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops Cold War.

Η Blizzard Entertainment στέλνει email στους χρήστες της και τους ειδοποιεί ότι το Black Ops Cold War θα είναι αποκλειστικό στο Battle.net για τα PC. Το email, το οποίο δημοσιεύθηκε από το Charlie Intel, αναφέρει ότι οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα. Το email έγραφε: “Ψέματα, εξαπάτηση, και η απειλή ενός πολέμου σε περιτριγυρίζουν. Το Call of Duty: Black Ops Cold War σύντομα θα ανακοινώσει την αλήθεια. Μείνετε συντονισμένοι.”

Επιπροσθέτως, το email αυτό επιβεβαίωσε ότι η έκδοση του παιχνιδιού για τα PC, για άλλη μια φορά, αναπτύσσεται από την Beenox. Το συγκεκριμένο studio ανήκει στην Activision και έχει συνεισφέρει στην ανάπτυξη διαφόρων Call of Duty. 

[UPDATE 2: 24/8/20 - Ανακοινώθηκε η ώρα της αποκάλυψης] Η Activision ανακοίνωσε ότι στις 26 Αυγούστου και ώρα 20:30 θα αποκαλύψει το νέο Call of Duty: Black Ops - Cold War. Η αποκάλυψη δεν θα γίνει σε livestream, αλλά μέσα από το Call of Duty: Modern Warfare/Warzone, επομένως συνδεθείτε στο παιχνίδι για να την δείτε.

[UPDATE 3: 25/8/20 - Πληροφορίες για το campaign] Το COD tracker εντόπισε πληροφορίες για το νέο Call of Duty: Black Ops. Το σενάριο θα λαμβάνει χώρα στις αρχές της δεκαετίας του '80, μετά τα γεγονότα του αρχικού Black Ops, με την επιστροφή των ηρώων Woods, Mason και Hudson. Μαζί τους θα έχουν νέους ήρωες και ένας θα είναι ένας κατάσκοπος που θα λέγεται Περσέας. Στο ταξίδι τους θα μεταβούν στο Ανατολικό Βερολίνο, το Βιετνάμ, την Τουρκία και το στρατηγείο της KGB. Επίσης, θα υπάρχει και Zombies mode, ενώ ο οπλισμός του παιχνιδιού θα αφορά τα όπλα της εποχής του Ψυχρού Πολέμου.

Η διαρροή αναφέρει επίσης ότι στο δρόμο σας θα συναντήσετε ιστορικές προσωπικότητες και θα μάθετε σκληρές αλήθειες. Ο Περσέας θα έχει τον ρόλο του να αποσταθεροποιήσει την παγκόσμια ισορροπία δυνάμεων και να αλλάξει την ροή της ιστορίας. Θα πρέπει να σταματήσετε την ιστορία δεκαετών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

[UPDATE 4: 26/8/20 -  'Ερχεται σε τρεις εκδόσεις] Η σημερινή παρουσίαση της Activision με το νέο τρέιλερ, την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πληροφορίες για το gameplay, συνοδεύτηκε και από την ανακοίνωση τριών εκδόσεων.

Το Microsoft Store ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες για το Call of Duty: Black Ops Cold War σε Xbox One, διαθέτοντάς το σε τρεις εκδόσεις: Standard, Cross-Gen και Ultimate.Η επιλογή Cross-Gen κοστίζει 69,99 δολάρια και σας επιτρέπει να κατεβάσετε τη version για Xbox Series X δωρεάν όταν αυτή θα είναι διαθέσιμη, ενώ θα περιέχει και το Confrontation Weapons Pack. Η Ultimate εκδοχη κοστίζει 89,99 δολάρια, σας δίνει επίσης την επιλογή να κατεβάσετε δωρεάν την version για Xbox Series X όταν θα είναι διαθέσιμη και συμπεριλαμβάνει τα Land, Air και Sea Pack, τρία Operator Skins, τρία Vehicle Skins, τρία Weapon Blueprints και ένα Battle Pass Bundle (1 Season Battle Pass και 20 Tier Skips).

Τόσο η Cross-Gen όσο και η επιλογή Ultimate προσφέρουν επίσης Early Access στην Open Beta, τον Operator Frank Woods κι ένα Weapon Blueprint για Assault Rifle που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως στα Call of Duty: Modern Warfare και Warzone.

Σεναριογράφος
Ο Dan Vondrak της Raven Software, δήλωσε ότι ο David Goyer, σεναριογράφος του Batman: The Dark Knight, θα αναλάβει και το σενάριο του Call of Duty: Black Ops Cold War, λέγοντας ότι δεν θα προβάλει κάποια πολιτική ατζέντα. Το παιχνίδι θα είναι sequel στο αρχικό παιχνίδι του 1981 και αφηγείται μια ιστορία ανάμεσα στην Αμερική και την Ρωσία. Επίσης, θα παρουσιάσει τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε ορισμένες φορές να είναι πολύ προφανή, χωρίς υπονοούμενα, ώστε οι gamers να τα καταλάβουμε καλύτερα. Αυτό θα το κάνει χωρίς φόβο, μιας και αυτή είναι η τακτική του. Θυμίζουμε ότι ανάμεσα στα πρόσωπα του παιχνιδιού θα είναι και ο πολιτικός Ronald Reagan.

Τι ειπώθηκε στην παρουσίαση της Activision
Όπως σας ενημερώσαμε και στο άρθρο της ημερομηνίας κυκλοφορίας, το Call of Duty: Black Ops Cold War επαναφέρει τη σειρά σε ένα single-player campaign γύρω από μια ιστορία γεμάτη συνομωσίες. Γνωστά πρόσωπα όπως οι Mason, Woods και Hudson επιστρέφουν για μια περιπέτεια ανά τον κόσμο που εκτυλίσσεται τη δεκαετία του 1980, με κάποια μέρη της να ανατρέχουν έως και τον πόλεμο του Βιετνάμ το 1968. Αποτελεί άμεση συνέχεια του προηγούμενου Black Ops και το σενάριο είναι δομημένο γύρω από τα παιχνίδια κατασκοπείας και την απειλή του πυρηνικού όλεθρου που χαρακτήριζε το ψυχροπολεμικό κλίμα εκείνης της εποχής.

Παρά την επιστροφή γνώριμων χαρακτήρων και την εισαγωγή νέων ως συμμάχων, θα μπορείτε να παίξετε ως ένας νέος χαρακτήρας που μπορείτε να δημιουργήσετε και να κάνετε customize. Θα επιλέξετε traits που περιγράφουν την προσωπικότητά σας, το φύλο σας (με επιλογή "classified" για τη χρήση ουδέτερων λέξεων σε αυτόν τον τομέα) και την εμφάνισή σας. Μπορείτε να περιμένετε τη γνωστή δράση των Call of Duty αλλά οι επιλογές των διαλόγων και τα ανοικτού τύπου mission objectives θα είναι επίσης κομμάτι της εμπειρίας, με την ιστορία να έχει περισσότερα από ένα τέλος.

Υπό τις διαταγές του τότε προέδρου των ΗΠΑ Ρόναλντ Ρήγκαν τον οποίο θα συναντήσετε ως χαρακτήρα, ο σκοπός σας είναι να εντοπίσετε το Σοβιετικό κατάσκοπο με το κωδικό όνομα Περσέας. Περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο δεν είναι γνωστές, ωστόσο ο creative director της Raven Software, Dan Vondrak αναφέρει ότι η ιστορία θα "θολώνει τις γραμμές ανάμεσα στην αλήθεια και την απάτη, με γερή δόση παράνοιας."

Το Call of Duty: Black Ops Cold War θα έχει multiplayer κομμάτι και ένα νέο Zombies mode. Επίσης θα υποστηρίζει κοινό multiplayer μεταξύ χρηστών από διάφορες κονσόλες και γενιες, ενώ σειρά νέων προσθηκών και battle pass είναι ήδη δρομολογημένα. Φημολογείται ότι θα υπάρχει συμβατότητα με το Call of Duty: Warzone όπως in-game ανταμοιβές και συνδεδεμένη πρόδος ανάμεσα σε PS και Xbox. Περισσότερες πληροφορίες για το multiplayer θα αποκαλυφθούν στις 9 Σεπτεμβρίου μέσω του επίσημου καναλιού του Call of Duty στο Twitch.

Το Call of Duty: Black Ops - Cold War θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One και για PS5 και Xbox Series X όταν κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το Call of Duty: Black Ops - Cold War και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification