Far Cry 6

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Far Cry 6

Far Cry 6

"Ο δικτάτορας δεν είναι κακός" σύμφωνα με τον ηθοποιό. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/7/20] Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Far Cry 6, για το οποίο παρουσίασε και το πρώτο τρέιλερ.

Στο βίντεο, ένας αυταρχικός μονάρχης χώρας Λατινικής Αμερικής με το όνομα Castillo, δέχεται επανάσταση από τον λαό του. Έτσι, εκπαιδεύει τον γιο του Diego να σκοτώνει τους επαναστάτες, δίνοντάς του μία χειροβομβίδα. Το τρέιλερ σταματάει όταν το παιδί του είναι έτοιμο να την χρησιμοποιήσει.

Στο παιχνίδι θα ελέγχετε τον ή την Dani Rojas και θα πρέπει να συνεργαστείτε με τις δυνάμεις της επανάστασης. Θα συνθέσετε όπλα με crafting παίρνοντας ότι σαβούρα βρείτε, ενώ οι τοποθεσίες θα είναι παραλίες, ζούγκλα, φάρμες και η πρωτεύουσα με την ονομασία Esperanza, The Lion's Den. Για πρώτη φορά στη σειρά ο πρωταγωνιστής θα φαίνεται και μέσω cutscenes. Θα μπορείτε επίσης να προσλάβετε άτομα μέσω ενός νέου συστήματος πρόσληψης που λέγεται Amigos. Ανάμεσα στους recruits θα είναι κι ένας σκύλος Ντάτσχουντ (sausage dog) που θα λέγεται Chorizo κι ο οποίος θα πολεμάει στο πλευρό σας.

Το soundtrack έχει φτιαχτεί από τον Pedro Bromfman, γνωστός από τις ταινίες Narcos και Robocop και το τρέιλερ φτιάχτηκε από τον Patrick Clair, designer στα Westworld και True Detective. Το motion capturing όπως βλέπετε είναι αψεγάδιαστο. 

[UPDATE: 13/7/20 - Ο Anton θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο συγκριτικά με προηγούμενους ανταγωνιστές] Αν υπάρχει κάτι που να συνδέει τους κακούς του Far Cry, είναι ότι είναι πολύ επιβλητικοί, αλλά εξαφανίζονται για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Η Ubisoft αποφάσισε να αποκαλύψει το Far Cry 6 με παρόμοιο τρόπο με τα υπόλοιπα. Με ένα μικρό cinematic που συστήνει στον κόσμο τον κύριο ανταγωνιστή. Αυτή την φορά τον ρόλο του κακού έχει ο Anton Castillo, τον οποίον υποδύεται ο Giancarlo Esposito. Οι fans ωστόσο έχουν συνηθίσει ο κακός να αγνοείται για το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αναρωτιούνται αν θα γίνει και εδώ το ίδιο.

Με το Far Cry 6, φαίνεται πως η Ubisoft θέλει να αλλάξει αυτή την άποψη που έχουν οι fans. Σύμφωνα με τον narrative director Navid Khavari, υπάρχει μια δυναμική μεταξύ των Anton, Danny και Diego, που θα είναι το κέντρο της αφήγησης. Ο Khavari δήλωσε ότι: “Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για εμάς, από άποψη αφηγηματικής, και δεν θα πω πολλά για αυτό, όμως μπορώ να πω ότι το τρίγωνο Anton, Danny, Diego θα είναι κάτι σαν την αγία τριάδα και η ιστορία θα βασίζεται σε αυτούς.”

Ο Khavari συνέχισε: “Επομένως, το σημαντικό για εμάς δεν ήταν μόνο να δείτε απλά τον Anton, αλλά να δείτε και τα πράγματα από την δικιά του οπτική, όπως και να δείτε την έντονη αντίθεση που θα βιώσετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού”. Ο Khavari πρόσθεσε ότι ο Esposito θα διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στην ιστορία του Far Cry 6, όπως και ο γιός του, Diego. Στο ρόλο του El Presidente είναι ο Giancarlo Esposito (Gus Fring στο Breaking Bad).

[UPDATE 2: 15/7/20 – Η περιοχή της Yara βασίζεται στην Κούβα] Πολλά άτομα βλέποντας το trailer του Far Cry 6 σκέφτηκαν ότι η περιοχή θυμίζει την Κούβα και ο υπεύθυνος αφήγησης Navid Khavari το επιβεβαιώνει σε ένα blog της Ubisoft.

Συγκεκριμένα ο Khavari αναφέρει: “Θέλαμε να πούμε μια ιστορία για επανάσταση και όταν αναφέρεις επανάσταση μιλάς για αντάρτικο πόλεμο. Και όταν μιλάς για αντάρτικο πόλεμο, πας στην Κούβα. Ήμασταν τυχεροί που μπορέσαμε να πετάξουμε ως την Κούβα. Πέρασα περίπου ένα μήνα εκεί εξερευνώντας το νησί. Γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους, είδαμε την μουσική και την κουλτούρα τους και συναντήσαμε και πραγματικούς πρώην αντάρτες. Και αυτό ήταν το αρχικό σημείο, γιατί στο νησί της Yara, δεν θέλαμε μόνο να πούμε την ιστορία για ένα μοντέρνο αντάρτικο πόλεμο αλλά την ιστορία ενός νησιού παγωμένο στον χρόνο, σαν μια ζωντανή καρτ ποστάλ από τα 60 που οι παίκτες μπορούν να ζήσουν”.

H Κούβα και κατά συνέπεια η νήσος της Yara έχει παλιά οχήματα και όπλα που την κάνουν να φαίνεται σαν μια άλλη εποχή λόγω των απαγορεύσεων στο εμπόριο.

[UPDATE 3: 12/6/21 - Ο δικτάτορας δεν είναι κακός] Ο Giancarlo Esposito, ηθοποιός που υποδύεται τον δικτάτορα Anton Castillo, δήλωσε στο Summer Game Fest, ότι ο δικτάτορας "δεν είναι πραγματικά κακός τύπος. Μου άρεσε γιατί αγαπάει την οικογένειά του, τους ανθρώπους και την χώρα του και συμφωνούσα με ότι γίνεται στον κόσμο σήμερα σε επίπεδο πολιτικής και τι έχει γίνει στο παρελθόν. Δεν είμαι κακός. Είναι άνθρωπος που αγαπάει την χώρα του. Θέλει να σου δώσει δύναμη για να υψώσεις ανάστημα και να πεις την αλήθεια".

Καθότι θα βρίσκεστε σε μία εικονική χώρα, η οποία όμως θα παραπέμπει στην Κούβα, έτσι αντίστοιχα και ο Anton Castillo θα παραπέμπει στον Fidel Castro. Ο Esposito πρόσθεσε ότι: "Η Κούβα έχει τόσους πολλούς πλουτοπαραγωγικούς πόρους, αλλά πραγματικά το όνειρο, η ικανότητα του δικτάτορα να εκμεταλλευτεί αυτούς τους πόρους, κάτι τον εμπόδισε" πρόσθεσε, αναφερόμενος πλαγίως στο εμπάργκο της Αμερικής στο νησί την εποχή που ανέλαβε ο Castro. "Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει μέσα στα επόμενα χρόνια" κατέληξε.

Το Far Cry 6 θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One. Αποκτήστε το από το GWShop.gr.

Διαβάστε περισσότερα για την κάμερα τρίτου προσώπου του Far Cry 6 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification