Παίκτες του Call of Duty: Warzone αγανακτούν με το animation της gas mask

Hot
Παίκτες του Call of Duty: Warzone αγανακτούν με το animation της gas mask

Παίκτες του Call of Duty: Warzone αγανακτούν με το animation της gas mask

H μάσκα που είτε θα σας σώσει, είτε θα σας σκοτώσει.

Κάποιοι παίκτες του Call of Duty: Warzone, αναφέρουν ότι η gas mask μπορεί να υπάρχει στο παιχνίδι για να τους σώσει από μερικές καταστάσεις, αλλά ότι υπήρξαν ουκ ολίγες φορές που αντί να τους σώσει, αντιθέτως τους στοίχισε κάποιο match.

Are you fucking kidding me from r/CODWarzone

Η gas mask είναι ένα χρήσιμο αντικείμενο για να καταφέρετε να βγείτε από τον κύκλο του θανάτου, αντέχοντας για 12 δευτερόλεπτα μέσα στο θανατηφόρο αέριο. Ο χρόνος που χρειάζεστε για να φορέσετε την μάσκα βέβαια, μπορεί να κάνει την διαφορά στα τελευταία λεπτά του match. Αρκετοί παίκτες έχουν ζητήσει από την Infinity Ward να αλλάξει την λειτουργία της gas mask, όμως η εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει προβεί σε κάποια αλλαγή από το Μάρτιο. Ο Redditor με όνομα jsm009 αναφέρει: “Με εκνευρίζει το ότι είπαν πως διόρθωσαν το θέμα στα πρόσφατα updates, όμως συνεχίζω να βλέπω αμέτρητα βίντεο στα οποία εντοπίζεται το πρόβλημα.”

am i just bad, or does the gas mask need reworking? from r/CODWarzone

Μερικοί παίκτες έχουν βρει κάποιες λύσεις για να αποφύγουν το εν λόγω animation, γλυτώνοντας τον χρόνο που χρειάζονται για να φορέσουν την μάσκα, κάτι που μπορεί να γίνει υπό προϋποθέσεις, όπως την χρήση των dual-wielded pistols ή του heartbeat sensor. Τα τελευταία στάδια στα match του Warzone, μπορεί να αποδειχθούν πολύ έντονα και η χρήση της μάσκας πολλές φορές είναι απαραίτητη για να καταφέρετε την νίκη. Όμως μερικοί υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για το αν ο παίκτης θέλει να φορέσει την μάσκα ή όχι, όπως ο Redditor Barry McKackiner ο οποίος αναφέρει: “Η αυτόματη χρήση της μάσκας με έχει γ***σει πολλές φορές. Θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της αυτόματης χρήσης της μάσκας, δίνοντας την δυνατότητα στον παίκτη να επιλέξει το αν θέλει να δεχθεί damage, αν αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει το match. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει περιορισμένο οπτικό πεδίο σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν υπάρχει λόγος να μην εισαχθεί η manual επιλογή για τους παίκτες.”

Here's how to get no gas mask animation (sprint with akimbo) from r/CODWarzone

Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος από μερικούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι αν η εταιρεία εισήγαγε την manual επιλογή στους παίκτες, για να ελέγχουν το πότε θα φορέσουν την μάσκα, αυτό θα έδινε την δυνατότητα στους campers να κρύβονται μέσα στο θανατηφόρο αέριο για όσο το δυνατόν περισσότερο καταμερίζοντας αναλόγως τον χρόνο χρήσης της μάσκας. Αυτό θα μπορούσε να λυθεί από την εταιρεία με την απενεργοποίηση του health regeneration όταν οι παίκτες βρίσκονται μέσα στο αέριο.

Το χειρότερο σενάριο στην χρήση της μάσκας είναι όταν το animation και ο χρόνος που απαιτείται, αφαιρεί την νίκη από έναν παίκτη άμεσα. Όταν δηλαδή κάποιος που βρίσκεται στα μέσα μίας μάχης και ενώ πυροβολεί τον αντίπαλο του, σταματάει να πυροβολεί, μένοντας εκτεθειμένος στα πυρά του αντιπάλου καθώς ξεκινάει το animation της gas mask. Ο Redditor Chieffelix472 αναφέρει: “Είναι προβληματικό επειδή δεν έχει συνέπεια και είναι μη ρεαλιστικό χωρίς να έχει καθόλου πλάκα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε κερδίσει το match αν δεν ήταν υποχρεωμένος να κάνει χρήση ενός εξοπλισμού που δεν μπορεί να κάνει drop αλλά ούτε να ελέγξει με κάποιο τρόπο.”

This animation can go to hell from r/CODWarzone

 

Διαβάστε περισσότερα για το Call of Duty: Warzone και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic,

Ελάτε να παίξουμε Call of Duty: Warzone παρέα. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs μαζί μας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification