• Ειδήσεις
  • FPS
  • Το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam

Το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam

Hot
Το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam

Το Counter-Strike: Global Offensive έσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών στο Steam

Με 1,8 εκατομμύρια παίκτες! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/2/20] Xθες 9 Φεβρουαρίου το 2020 το Steam έσπασε ακόμα μία φορά το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών μαζί με το Counter-Strike: Global Offensive που πριν από λίγες μέρες ξεπέρασε το ίδιο ρεκόρ 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Σημειώθηκαν 19.107.803 ενεργοί χρήστες στο Steam και περισσότεροι από έξι εκατομμύρια έπαιζαν κάποιο video game. Αυτή είναι η μεγαλύτερη καταμέτρηση ταυτόχρονων χρηστών στην πλατφόρμα.

Παρομοίως το CSGO καταφέρνει να ξεπεράσει το όριο των 876.575 ταυτόχρονων παικτών που σημείωσε ως ρεκόρ πριν λίγες μέρες, σημειώνοντας 901.681 συνδεδεμένους χρήστες με περίπου τους μισούς να είναι online σε official server.

[UPDATE: 12/2/23 - 1,3 εκατομμύρια παίκτες] Το CS GO έσπασε ξανά το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών και μάλιστα αυτή τη φορά σημείωσε 1,3 εκατομμύρια παίκτες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, παρότι έχουν περάσει 11 χρόνια από την κυκλοφορία του.

[UPDATE 2: 12/3/23 - 1,4 εκατομμύρια παίκτες] Ακούγεται απίστευτο αλλά το CS GO ξαναέσπασε το ρεκόρ ταυτόχρονων παικτών μέσα σε μόλις ένα μήνα καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο σημείωσε 1,4 εκατομμύρια παίκτες. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό στο Twitter, όπου η Valve έστειλε τις ευχαριστίες της προς το community της.

[UPDATE 3: 27/3/23 - Νέο ρεκόρ με 1,5 εκατομμύρια παίκτες!] Το CS GO συνεχίζει να σπάει ρεκόρ καθώς με το Counter-Strike 2 που ανακοινώθηκε, το ενδιαφέρον των παικτών έχει επιστρέψει για τα καλά. Πλέον έκανε ρεκόρ 1,5 εκατομμυρίων παικτών πριν από ένα 24ωρο.

[UPDATE 4: 7/5/23 - Νέο ρεκόρ με 1,8 εκατομμύρια παίκτες!] Το CS GO συνεχίζει να σπάει ρεκόρ καθώς σύμφωνα με το SteamDB σημείωσε 1,8 εκατομμύρια παίκτες.

Δείτε εδώ το προηγούμενο ρεκόρ του CSGO και συζητήστε για το CS GO στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification