Half-Life: Alyx

Hot
Half-Life: Alyx

Half-Life: Alyx

Νέοι voice actors για Alyx και Eli και συμμετοχή του Rhys Darby. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση 18/11/19]Σύμφωνα με μια συνέντευξη που διέρρευσε, το Half-Life: Alyx θα αποκαλυφθεί στα The Game Awards στις 12 Δεκεμβρίου.

Στις 19 Νοεμβρίου είναι η 21 επέτειος κυκλοφορίας του original Half-Life και σύμφωνα με φήμες, η Valve θα παρουσιάσει ένα virtual reality game με τίτλο Half-Life:Alyx.

Η διαρροή έγινε από τον ίδιο leaker που κοινοποίησε τις πληροφορίες για το DOTA Underlords. Στη συνέντευξη απαντήθηκαν ερωτήσεις όπως το αν θα μπορούν παίκτες που δεν διαθέτουν εξοπλισμό VR να παίξουν και ένας ανόνυμος ομιλητής είπε: “Θα θέλαμε πολύ βγάλουμε μια έκδοση του Half-Life: Alyx που να μπορείτε να παίξετε με ποντίκι και πληκτρολόγιο, όμως όπως είπα, ξεκίνησε ως εξερεύνηση της εικονικής πραγματικότητας."

Το Half-Life: Alyx θα κυκλοφορήσει μέσα στην χρονιά σύμφωνα με την Valve.

[UPDATE 1: 19/11/19 - Ανακοινώθηκε επίδημα απο την Valve.] Το Half-Life: Alyx είναι και επίσημα πλέον το νέο VR FPS της σειράς Half-Life. Ανακοινώθηκε μέσω ενός Tweet και θα αποκαλυφθούν περισσότερα στις 20 Νοεμβρίου όπως και φημολογούταν εδώ και λίγο καιρό. Ευτυχώς η αναμονή θα είναι μικρή.

Ενδεχομένως το Half-Life: Alyx να είναι exclusive για το VR headset της Valve, όμως αυτό δεν είναι σίγουρο ακόμα.

[UPDATE 2: 21/11/19 - Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.] Η Valve έδωσε μια πρώτη γεύση απο το επερχόμενο Half-Life: Alyx, το VR Shooter που θα έρθει τον Μάρτιο του 2020.

Διαδραματίζεται ανάμεσα στα γεγονότα του Half-Life και Half-Life 2, όντας ένας full-length τίτλος της Valve. Ως Alyx θα εμπλακείτε σε μάχες, θα λύσετε γρίφους και θα εξερευνήσετε τον κόσμο που έχει γίνει ερείπιο λόγω εξωγήινης εισβολής.

Δείτε παρακάτω το επίσημο τρέιλερ.

Το game υποστηρίζεται από το SteamVr και μπορείτε να το παίξετε μέσω του Steam με οποιοδήποτε VR headset συμβατό με PC. Μπορείτε να το προ αγοράσετε από τώρα κιόλας με 10% έκπτωση, όμως θα είναι δωρεάν για αυτούς που έχουν το Valve Index VR headset.

[UPDATE 3: 21/11/19 - Πληροφορίες για το σενάριο] Η Valve ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του αρχικού Half-Life και του Half-Life 2. Η ιστορία θα αφορά την Alyx Vance (εξού και ο τίτλος του παιχνιδιού) και του πατέρα της, Eli, οι οποίοι βρίσκονται στην City 17 μετά από έναν πόλεμο επτά ωρών.

Η ήττα του επτάωρου πολέμου θα είναι ακόμα φρέσκια στη μνήμη τους. Στη σκιά ενός φρουρίου, γνωστού και ως Citadel, οι κάτοικοι της City 17 μαθαίνουν να ζουν υπό την κυριαρχία των εισβολέων τους. Ανάμεσα στον διάσπαρτο πληθυσμό υπάρχουν δύο επιστήμονες, ο Dr. Eli Vance και η κόρη του Alyx, ιδρυτές της αντίστασης. Ο Dr. Eli Vance έχει έρευνες ετών στην πλάτη του και έχει δημιουργήσει πολύτιμα εργαλεία, για τους ελάχιστους ανθρώπους που είναι τόσο γενναίοι ώστε να αντιμετωπίσουν τους Combine.

Το Half-Life: Alyx θα έίναι full length σύμφωνα με την Valve, άρα δεν θα πρέπει να περιμένουμε ένα σύντομο VR game, αλλά τουλάχιστον μια διάρκεια ανάλογη με αυτή του Half-Life 2. Η Valve αιτιολόγησε το VR λέγοντας ότι προσφέρει περισσότερες αλληλεπιδράσεις και δυνατότητς gameplay από την κλασική χρήση mouse και πληκτρολογίου. Θα μπορείτε να παίξετε με το Steam VR headset, αλλά αν αγοράσετε ένα Valve Index headset μέσα στο 2019, τότε θα λάβετε το παιχνίδι δωρεάν, μαζί με bonus περιεχόμενο. Επίσης, αν το προπαραγγείλετε στο Steam τότε θα έχετε έκπτωση 10%. Οι προπαραγγελίες θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020.

Το Half-Life: Alyx θα κυκλοφορήσει για PC.

[UPDATE 4: 21/11/19 - Νέοι voice actors για Alyx και Eli και συμμετοχή του Rhys Darby] Μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ για το Half-Life: Alyx, αρκετές πληροφορίες έρχονται για το VR project της Valve.

Ο Νεοζηλανδικής καταγωγής ηθοποιός Rhys Darby, επιβεβαίωσε στο Twitter την συμμετοχή του στο game. Είναι γνωστός για τον ρόλο του στο Flight of the Conchords ως μάνατζερ της μπάντας. Συγκεκριμένα έγραψε:

Ο χαρακτήρας του Rhys Darby του οποίου το όνομα δεν γνωρίζουμε ακόμα, συνοδεύει την Alyx στο αναμενόμενο prequel. Μιας και αναφέραμε την Alyx, θα έχει και αυτή νέα φωνή, αυτή της ηθοποιού Ozioma Akagha η οποία προηγουμένως συμμετείχε στο Mirror Edge: Catalyst και Wolfenstein II: The New Colossus. Η Ozioma Akagha αντικαθιστά την Merle Dandridge η οποία συμμετείχε ως Alyx σε προηγούμενα games της σειράς.

Νέος ηθοποιός επίσης βρέθηκε για τον Eli Vance,αφού ο ηθοποιός που έκανε την φωνή του προηγουμένως, Robert Guillaume, δυστυχώς απεβίωσε το 2017 σε ηλικία 89. Θα τον αντικαταστήσει ο James Moses Black. Επίσης Robert Culp που έκανε την φωνή του Dr Wallace Breen απεβίωσε επίσης, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση εμφάνισης του στο Half-Life: Alyx θα πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης του. Υπάρχουν επίσης αναφορές επιστροφής των Mike Shapiro και Ellen McLain.

Διαβάστε εδώ το review του Half Life 2 και συζητήστε για το Half-Life: Alyx στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification