Tekken 8

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Tekken 8

Tekken 8

Νέο τρέιλερ με τον Brian Cox του Succession. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 14/9/22] Το Tekken 8 ανακοινώθηκε και επίσημα από την Bandai Namco.

Στο πρώτο τρέιλερ ο Jin Kazama τα βάζει ενάντια στον πατέρα του, Kazuya Mishima (κλασικές οικογενειακές στιγμές), σε έναν λόφο με βροχή, καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους.

Ο Katsuhiro Harada δήλωσε ότι "τα μοντέλα χαρακτήρων, το φόντο και τα εφέ είναι όλα στοιχεία του παιχνιδιού. Η σκηνή προέρχεται από το story mode του παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι που θα βιώσουν οι παίκτες στη μέση της μάχης. Το βίντεο δηλαδή είναι real-time gameplay στα 60 frames το δευτερόλεπτο".

[UPDATE: 9/12/22] Η Bandai Namco παρουσίασε το story και teaser gameplay trailer του Tekken 8 στα The Game Awards. Kazuya, Jin, Paul, King, Law, Lars, Jack-8 και η επιστροφή του Jun Kazama! Δείτε το τρέιλερ:

[UPDATE 2: 10/4/23 - Θα έχει cross-play] Ο Katsuhiro Harada, game director του Tekken 8, δήλωσε στο Twitter ότι η νέα έκδοση θα έχει cross-play ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες (PC, PS5 και Xbox Series X/S). Ο ίδιος είχε προτείνει το cross-play και σε προηγούμενες εκδόσεις της σειράς, αλλά είχε εισπράξει αρνητική απάντηση, για λόγους ασφαλείας.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και μία beta έκδοση.

[UPDATE 3: Νέο τρέιλερ με τον Brian Cox] Η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το Tekken 8 με τον Brian Cox.

Ο Σκοτσέζος ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του δισεκατομμυριούχου κακού πατέρα Logan Roy στην σειρά Succession του HBO και παλαιοτέρα για τον ρόλο του Αγαμέμνονα στην ταινία Troy του 2004.

Το τρέιλερ ονομάζεται Story So Far και ο Cox κάνει μία περίληψη των γεγονότων της σειράς Tekken ως τώρα. Όσον αφορά το Tekken 8 ο Cox δήλωσε: Κάθε μάχη, μικρή ή μεγάλη έχει μία ιστορία από πίσω της. Υπάρχει μία φοβερή ιστορία που θα ειπωθεί.

Το Tekken 8 θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου για PC, PS5 και Xbox Series X.

Δείτε τα gameplay trailers του Tekken 8 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification