Διέρρευσαν αντίτυπα του Super Smash Bros. Ultimate

Hot
Διέρρευσαν αντίτυπα του Super Smash Bros. Ultimate

Διέρρευσαν αντίτυπα του Super Smash Bros. Ultimate

Η Nintendo προσπαθεί να συμμαζέψει το υλικό από το YouTube.

Σύμφωνα με το VICE Motherboard, είναι επιβεβαιωμένο ότι έχουν διαρρεύσει αντίτυπα της ολοκληρωμένης έκδοσης του Super Smash Bros. Ultimate.

Επειπλέον, το Kotaku ζήτησε από έναν hacker του Switch με το όνομα "JJ" που κατέχει ένα αντίτυπο να το παίξει σε video chat με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και σε συγκεκριμένη πίστα, κάτι το οποίο έκανε. O JJ δραστηριοποιείται κυρίως στα leaks του Switch και δήλωσε ότι απέκτησε το αντίτυπό του μέσω ενός online hacking community στο οποίο ανήκει και πιστεύει ότι η αρχική διαρροή μάλλον προήλθε από δημοσιογραφικό αντίτυπο ή από έμπορο χονδρικής που παραβίασε την ημερομηνία κυκλοφορίας.

super smash bros ultimate leaked 1

Τις τελευταίες μέρες έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες όσον αφορά το adventure mode, το soundtrack και το σύστημα Spirits του Super Smash Bros. Ultimate σε YouTube, Reddit και 4Chan, αν και η Nintendo προσπαθεί να εντοπίσει το υλικό που διαρρέει και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κατέβουν αρκετά βίντεο, καθώς και να κλείσουν μερικά κανάλια του YouTube λόγω παράβασης των κανόνων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

To Super Smash Bros. Ultimate κυκλοφορεί στις 7 Δεκεμβρίου για το Nintendo Switch.

Διαβάστε περισσότερα για το Super Smash Bros. Ultimate και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification