Ubisoft Forward livestream στις ημέρες της E3 2023

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ubisoft Forward livestream στις ημέρες της E3 2023

Ubisoft Forward livestream στις ημέρες της E3 2023

Teaser για νέο video game. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/2/23 - Η Ubisoft "θα συμμετάσχει αν γίνει"] Ο Yves Guillemot, διευθύνων σύμβουλος της Ubisoft, δήλωσε σε meeting επενδυτών: ""Αν η E3 διεξαχθεί, θα είμαστε εκεί και θα έχουμε πολλά πράγματα να δείξουμε". Μήπως...γνωρίζει ότι υπάρχει και πιθανότητα να μην γίνει αν δεν μαζευτούν αρκετές εταιρείες;

Πάντως σήμερα με νέο δημοσιεύμα, η E3 2023 αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά. Μάλλον η Ubisoft κρατάει τις επιφυλάξεις της.

[UPDATE: 20/2/23 - Η Ubisoft θα συμμετάσχει κανονικά] Με νέα της δήλωση, η Ubisoft είπε ότι θα συμμετάσχει κανονικά στην έκθεση E3, κάτι που επιβεβαιώνει γενικότερα...την ύπαρξη της φετινής έκθεσης. Είπε μάλιστα ότι θα έχει να επιδείξει "μία δυνατή λίστα από games".

[UPDATE 2: 27/3/23 - Τελικά δεν θα συμμετάσχει] Αντιπρόεδρο...Εδεσσαϊκού έπαθε η Ubisoft, η οποία αποφάσισε να κάνει πίσω και να μην συμμετάσχει τελικά στην E3 2023.

Η Ubisoft δήλωσε: "Ενώ αρχικά σκοπεύαμε να έχουμε μια επίσημη παρουσία στην E3, πήραμε την απόφαση να κινηθούμε σε διαφορετική κατεύθυνση και θα πραγματοποιήσουμε μια εκδήλωση Ubisoft Forward Live στις 12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες με τους παίκτες μας πολύ σύντομα".

Θυμίζουμε ότι Sony, Microsoft και Nintendo δεν θα συμμετέχουν στην φετινή Ε3.

Η Ε3 2023 θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 16 Ιουνίου.

[UPDATE 3: 28/3/23 - Η ημερομηνία και ώρα του event της Ubisoft] Η Ubisoft θα διοργανώσει το Ubisoft Forward livestream της στις 12 Ιουνίου και ώρα 20:00.

[UPDATE 4: 1/6/23 - Teaser για νέο video game] Η Ubisoft κάνει tease ένα νέο video game της μέσω του τρέιλερ του Ubisoft Forward.

Το τρέιλερ δείχνει διάφορα games και όταν φτάνει στο τέλος μία κοπέλα λέει: "Περίμενε, ποιο είναι αυτό το παιχνίδι;" και το βίντεο τελειώνει εκεί. Άρα στις 12/6 λογικά θα μας παρουσιάσει αυτό το νέο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα για την...Not E3 2022 και συζητήστε για την E3 2023 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.