• Ειδήσεις
  • Events
  • Η Sony ρωτάει σε έρευνα τι NFTs θα ήθελαν να αγοράσουν οι fans της στο τουρνουά EVO

Η Sony ρωτάει σε έρευνα τι NFTs θα ήθελαν να αγοράσουν οι fans της στο τουρνουά EVO

Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony ρωτάει σε έρευνα τι NFTs θα ήθελαν να αγοράσουν οι fans της στο τουρνουά EVO

Η Sony ρωτάει σε έρευνα τι NFTs θα ήθελαν να αγοράσουν οι fans της στο τουρνουά EVO

Από συλλεκτικά αντικείμενα μέχρι χαρακτήρες.

Το PlayStation ρωτάει μέσω των social media τι είδους NFTs θα θέλατε να σας πουλήσει στα πλαίσια του τουρνουά EVO.

Το τουρνουά EVO είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως όσον αφορά στα Fighting games και έχει εξαγοραστεί από την Sony. Πολλά games συμμετέχουν στο τουρνουά κάθε χρόνο, αλλά φέτος ένα ερώτημα από το PlayStation μέσω έρευνας που εστάλη στους παίκτες του Evo, αφορά NFTs, είναι ένα θέμα προς συζήτηση αυτή τη στιγμή.

Η έρευνα ρωτάει: "Ποιο από τα ακόλουθα NFT/Ψηφιακά Συλλεκτικά θα σας ενδιέφερε περισσότερο να αγοράσετε;". Οι επιλογές που δίνει είναι "Αντικείμενα για το PlayStation", Αγαπημένοι χαρακτήρες παιχνιδιών" και συλλεκτικά αντικείμενα με το σήμα Evo.

Φυσικά, μια έρευνα δεν σημαίνει ποτέ ότι κάτι σχεδιάζεται, αλλά το ερώτημα δεν είναι αν κάποιος θα ενδιαφερόταν αρχικά για τα NFT, αλλά τι είδους NFT. Ο αναλυτής της Niko Partners, Daniel Ahmad, τόνισε ότι αυτό δεν φαίνεται να σχετίζεται με το πρόγραμμα PlayStation Stars που ανακοινώθηκε πρόσφατα και ότι "ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα είναι απλώς ένας όρος που χρησιμοποιείται εναλλακτικά αντιί για τα NFT".

Το πρόγραμμα αφοσίωσης PlayStation Stars, που ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, προκάλεσε αμέσως ανησυχία στην αναφορά των ψηφιακών συλλεκτικών ειδών, με πολλούς να φοβούνται ότι αυτό σήμαινε NFT. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η έρευνα είναι ειδικά στο Evo, θα μπορούσε απλώς να είναι ότι κάποιο είδος NFT για το τουρνουά. Το γιατί το ερώτημα τέθηκε σε έρευνα ειδικά από το PlayStation είναι πιθανό να οφείλεται ακριβώς στο γεγονός ότι η εταιρεία απέκτησε το Evo πέρυσι και παράλληλα τα NFTs είναι στο πίσω μέρος του "μυαλού" της Sony.

Δείτε πως θα φτιάξετε τα δικά σας NFT games στο NFT World και συζητήστε για τα NFT στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification