E3 2023

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
E3 2023

E3 2023

Ξεχωριστά events για εταιρείες και κοινό. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 7/6/22] Η E3 θα επιστρέψει το 2023 ως έκθεση, που θα έχει τόσο online, όσο και ψηφιακή παρουσία.

Η E3 2022 δεν θα διεξαχθεί φέτος, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις εταιρείες από το να διοργανώσουν συνεντεύξεις τύπου online. Υπάρχει συμμετοχή από αρκετές μεγάλες και μικρές εταιρείες σε αυτό. Η Entertainment Software Association, η οποία διοργανώνει E3 κάθε χρόνο, επιβεβαίωσε ότι η E3 θα επιστρέψει το 2023 ως event που θα είναι τόσο ψηφιακό, όσο και με φυσική παρουσία.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ESA Stan Pierre-Louis, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψουμε το 2023 με μια ψηφιακή και προσωπική εκδήλωση. Όσο μας αρέσουν αυτές οι ψηφιακές εκδηλώσεις, όσο και αν προσεγγίζουν κόσμο και θέλουμε αυτή την παγκόσμια απήχηση, γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει μια πραγματικά ισχυρή επιθυμία για τους ανθρώπους να συγκεντρωθούν -- να μπορούν να συνδεθούν προσωπικά και να δουν ο ένας τον άλλον και να μιλήσουν για τα πράγματα που κάνουν τα games σπουδαία».

Η E3 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, ενώ η E3 2021 επέστρεψε μόνο ως ψηφιακό event. Η E3 2022 δεν θα διεξαχθεί, αλλά εκδηλώσεις όπως το Summer Game Fest Live του Geoff Keighley και συνεντεύξεις τύπου μεγάλων publishers, γεμίζουν μεταξύ άλλων το πρόγραμμα αυτών των ημερών, σε ημέρες που άλλες χρονιές υπήρχε φυσική παρουσία στο Λος Άντζελες.

Οι ημερομηνίες και οι λεπτομέρειες για την E3 2023 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Το event διεξάγεται στο Los Angeles Convention Center. Το αναμένουμε τον Ιούνιο του 2023 (αν και αν δεν δούμε την έκθεση με τα μάτια μας δεν θα το πιστέψουμε).

[UPDATE: 7/7/22 - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες] Οι ESA και ReedPop ανακοίνωσαν ότι η E3 2023 θα διεξαχθεί το διάστημα 11-17 Ιουνίου και θα έχει φυσική παρουσία κόσμου. Όλα αυτά στο Los Angeles Convention Center, στην Καλιφόρνια. Υποσχέθηκαν κλασικά ότι θα παρουσιαστούν triple-A games. Για να δούμε.

[UPDATE 2: 26/9/22 - Νέες ημερομηνία και διαχωρισμός των events] Οι ESA και ReedPop ανακοίνωσαν ότι η E3 2023 θα διεξαχθεί τελικά το διάστημα 13-16 Ιουνίου.

Για τους εταιρικούς συνεργάτες, δηλαδή developers, publishers, retailers και δημοσιογράφους, το event E3 Business Days θα διεξαχθεί 13-15 Ιουνίου. Για το κοινό, το event E3 Gamer Days θα διεξαχθεί 15-16 Ιουνίου και εκεί θα υπάρχουν πολλά ακυκλοφόρητα games για να παίξετε και developers για να συνομιλήσετε. Θα γίνει δηλαδή κάτι ανάλογο με την Gamescom.

Μόνο που στην Gamescom υπάρχει μία ολόκληρη εβδομάδα για το event. Οι δημοσιογράφοι έχουμε τις παρουσιάσεις Δευτέρα έως Τετάρτη και το κοινό αρχίζει να μπαίνει κυρίως από την Πέμπτη και μετά μέχρι και την Κυριακή, όπου όσο περνάνε οι μέρες τόσο ο κόσμος αυξάνεται. Συνήθως οι συνεντεύξεις γίνονται τις πρώτες μέρες, αλλά αν κάποια μέσα κανονίζουμε επιπλέον συνεντεύξεις από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, πέφτουμε πάνω σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα.

Στην E3 πάντως, οι εταιρικοί συνεργάτες και το κοινό των gamers θα είναι σε ξεχωριστά κτίρια. Βέβαια αν κάποιος δημοσιογράφος θέλει να μιλήσει με developer για συνέντευξη και δεν προλάβει να το κάνει το διάστημα 13-15 Ιουνίου, λογικά ίσως να μπορεί να μπει και στην E3 Gamer Day της 16ης Ιουνίου. Υποθετικά μιλάμε πάντα, θα το δούμε στην πράξη.

Διαβάστε περισσότερα για την Not E3 2022 η οποία ξεκινάει αυτές τις μέρες και δείτε τις εταιρείες που συμμετέχουν και ποιες ημέρες/ώρες έχουν παρουσίαση. Συζητήστε για την E3 2023 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification