Summer Game Fest 2022

Summer Game Fest 2022

Summer Game Fest 2022

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 9/1/22] Τα The Game Awards 2021 μόλις τελείωσαν, αλλά ο δημιουργός τους Geoff Keighley έχει ήδη αρχίσει να «χτίζει» προσδοκίες για το Summer Game Fest 2022.

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα επιστρέψει φέτος το καλοκαίρι, φέρνοντας κάθε είδους ενημερώσεις και ανακοινώσεις για games.

Το Summer Game Fest έχει αποδειχθεί αρκετά δημοφιλές event τα τελευταία χρόνια, με αρκετές μεγάλες εταιρείες ανάπτυξης να προωθούν τους επερχόμενους τίτλους τους κατά τη διάρκειά του. Η έλλειψη μίας E3 με φυσική παρουσία άφησε ένα σημαντικό κενό στα gaming events και το Summer Game Fest θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να προσπαθήσει να καλύψει αυτό το κενό, τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό.

[UPDATE: 1/4/22 - Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες] Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του φετινού Summer Game Fest. Παραδόξως, όπως τον Ιανουάριο μετά την ανακοίνωση της E3 ότι θα είναι ψηφιακή, είχε κάνει αμέσως μετά την ανακοίνωσή του για το Summer Game Fest, έτσι και χθες, μόλις η ESA ανακοίνωσε ότι η E3 2022 ακυρώθηκε, λίγα λεπτά μετά ο Keighley ανακοίνωσε τις ημερομηνίες του Summer Game Fest, εκμεταλλευόμενος το hype.

Το The Kickoff show του Summer Game Fest, αναμένεται τον Ιούνιο. Τις ακριβείς ημερομηνίες θα τις μάθουμε στο SummerGameFest.com. Η παρουσίαση θα έχει αποκλειστικά νέα τρέιλερ και gameplay videos, ενώ θα χορηγηθεί τουλάχιστον από τις εταιρείες iam8bit και Double Fine της Microsoft.

[UPDATE 2: 5/5/22 - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία] Το Summer Game Fest 2022 θα διεξαχθεί στις 9 Ιουνίου και ώρα 21:00. Θα προβληθεί μέσω YouTube και Twitch. Για άλλη μια φορά θα το παρουσιάσει ο Geoff Keighley και θα μας δείξει νέα τρέιλερ, ειδήσεις και gameplay videos για επερχόμενα games, αλλά και δηλώσεις από φιλοξενούμενους developers.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Διαβάστε για το Summer Game Fest του 2021 και συζητήστε για το Summer Game Fest 2022 στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification