EA Play Live Spotlight 2021

EA Play Live Spotlight 2021

EA Play Live Spotlight 2021

Το πρώτο live. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/5/21] Η EA ανακοίνωσε πως η παρουσίαση EA Play Live, το online event της ΕΑ, θα διεξαχθεί και φέτος. Ειδικότερα ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθεί τον Ιούλιο και πιο συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου, κάτι που το μετατοπίζει ένα μήνα πιο μετά από ότι το συνηθισμένο. Παρόλο που η EA έχει αρκετά χρόνια να κάνει παρουσίαση στην Ε3, πάντα οι παρουσιάσεις της ήταν σε κοντινή ημερομηνία με την διεξαγωγή της Ε3.

Στο φετινό EA Play Live αναμένουμε την πλήρη παρουσίαση του νέου Battlefield, ενώ κλασικά θα ακολουθήσουν και οι ανακοινώσεις των Sports games και των άλλων games της εταιρείας.

[UPDATE: 2/7/21 - EA Play Live Spotlight] Η Electronic Arts δήλωσε τελικά ότι θα διοργανώσει μία σειρά παρουσιάσεων μέχρι την μεγάλη παρουσίαση της 22ας Ιουλίου.

Έτσι, θα έχουμε τέσσερα ξεχωριστά spotlights και το ένα μεγάλο/κεντρικό που θα αποτελέσει το αποκορύφωμα του show. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

8 Ιουλίου 20:00: Το μέλλον των First-Person Shooters
13 Ιουλίου στις 20:00: Οι indie εταιρείες της Electronic Arts
19 Ιουλίου ξημερώματα 20ης στις 02:00: Madden NFL 22 All-Access: Scouting - Πως το Community διαμορφώνει το Madden NFL 22
20 Ιουλίου στις 20:00: Περισσότερα games από την EA Sports
22 Ιουλίου στις 20:00: Το κεντρικό EA Play Live

Τα νέα Mass Effect και Dragon Age 4 δεν θα παρουσιαστούν
Η Electronic Arts δεν σκοπεύει να μας δείξει σε καμία από τις παραπάνω παρουσιάσεις τα νέα Mass Effect και Dragon Age 4. Την δήλωση αυτή έκανε η BioWare, η οποία τα αναπτύσσει, μέσω του Twitter.

[UPDATE 2: 8/7/21 - Πρώτο livestream] Το πρώτο από τα πέντε livestream της EA ξεκινάει. Σε αυτό η EA μιλάει για το μέλλον των First-Person Shooters. Δείτε το παρακάτω:

Συντονιστείτε στα κανάλια της Electronic Arts στο YouTube και το Twitch για να δείτε τις παρουσιάσεις.

Διαβάστε περισσότερα για το Battlefield 6 και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification