E3 2021: Devolver Digital

Hot
E3 2021: Devolver Digital

E3 2021: Devolver Digital

Νέο gameplay για το Shadow Warrior 3 και πλήθος από indie games.

[Αρχική δημοσίευση: 11/5/21] Η Devolver Digital με ανακοίνωσή της στο Twitter δήλωσε ότι “πιθανόν” η παρουσίασή της να γίνει στις 12 Ιουνίου.

Στις 12 Ιουνίου ξεκινάει η Ε3 2021, επομένως φαίνεται ότι η παρουσίαση της Devolver Digital θα γίνει την πρώτη μέρα του event. Η Devolver δεν έχει κάποια επίσημη συνεργασία με την εκδήλωση ή την διοργάνωσή της. Στο παρελθόν οι διοργανωτές της Ε3 και η Devolver Digital είχαν κάποιες διαμάχες, αφού κατά την εβδομάδα της Ε3, η Devolver Digital έκανε την δική της παρουσίαση ακριβώς απέναντι από το κτήριο της Ε3.

Το 2017, η Devolver Digital δήλωσε ότι είχε χάσει περίπου 100.000 δολάρια στην διαμάχη της με το ESA. Η εκδότρια εταιρεία είναι γνωστή για τις περίεργες και over-the—top παρουσιάσεις της, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει tease κάποια επερχόμενη ανακοίνωση games.

[UPDATE: 22/5/21 - Θα ανακοινώσει τέσσερα νέα games στο Summer Game Fest] Η Devolver Digital έχει μεγάλα σχέδια για το Summer Game Fest, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter. Ειδικότερα, η γνωστή εκδότρια εταιρεία δήλωσε ότι θα αποκαλύψει τέσσερα νέα games, καθώς και θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για τους επερχόμενους τίτλους της. Η δημοσίευση της Devolver Digital στο Twitter έγραφε: “Θα ανακοινώσουμε τέσσερα νέα games κατά την διάρκεια του Summer Game Fest, καθώς και θα σας ενημερώσουμε για τα Phantom Abyss, Death’s Door και Shadow Warrior 3."

[UPDATE 2: 7/6/21 – Επιβεβαιώθηκε η ημέρα και η ώρα της παρουσίασης] Ο Geoff Keighley ανακοίνωσε ότι η Devolver Digital θα κάνει την παρουσίασή της το Σάββατο 12 Ιουνίου και ώρα Ελλάδος 23:30.

[UPDATE 3: 12/6/21 - Live παρουσίαση] Η παρουσίαση της Devolver Digital στην E3 2021 ξεκίνησε και επίσημα, κλασικά με troll ύφος. Για αρχή διακωμωδεί τις συνδρομητικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την δική της υπηρεσία, η οποία ονομάζεται Max Pass +. Το αν είναι αλήθεια ή απλά troll θα το δούμε στην πράξη.

[23:35] Παρουσιάστηκε ένα νέο gameplay trailer για το Shadow Warrior 3, που αποτελεί ένα από τα "δυνατά χαρτιά" της εταιρείας.

[23:38] Παρουσιάστηκε το ατμοσφαιρικό Trek To Yomi. Ένα Action Hack 'n'Slash με Samurai. Θα κυκλοφορήσει το 2022 για PC, PS5 και Xbox Series X.

[23:42] Το Phantom Abyss αποτελεί ένα First-Person Puzzle Adventure που έρχεται στο Steam Early Access στις 22 Ιουνίου. Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο PhantomAbyss.com.

[23:45] Παρουσιάστηκε το Wizard with a Gun. Ένα Multiplayer Survival 6 παικτών με top-down κάμερα. Δείχνει αρκετό ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί ένα Shooter που περιέχει crafting, καθώς θα μπορείτε να φτιάξετε κτίρια και αντικείμενα, ώστε να αντιμετωπίσετε τους εχθρούς σας πιο αποτελεσματικά.

[23:49] Παρουσιάστηκε το Death's Door, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου για PC, Xbox Series X και Xbox One.

[23:55] Το Inscryption αποτελεί ένα ατμοσφαιρικό Card game, με ορισμένα στοιχεία Horror, αφού πέρα από το να έχετε να ασχοληθείτε με το Deck σας, θα πρέπει να πλοηγηθείτε και στον γύρω χώρο και να λύσετε γρίφους. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε τον αντίπαλό σας face to face και μάλιστα θα απλώνει και τις χερούκλες του για να σας τρομοκρατήσει.

[23:58] Το Devolver Tumble Time θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για Android και iOS. Σε αυτό το -ας πούμε- παιχνίδι, η Devolver μας πληροφορεί ότι θα "συλλέγετε χαρακτήρες που δεν έχετε ακούσει ποτέ στη ζωή σας".

[00:00] Η παρουσίαση κράτησε μισή ώρα και έκλεισε με το Demon Throttle, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch και μάλιστα αποκλειστικά σε physical μορφή. Είναι ένα top-down Action Adventure με 2D pixel art γραφικά. Θυμίζει εποχές 8-bit και συγκεκριμένα The Legend of Zelda, αλλά δείχνει αρκετά πιο δύσκολο. Θα περιλαμβάνει side-scrolling από κάτω προς τα πάνω (όπως γινόταν στα Shoot 'Em Up) και ένα πλήθος από boss fights.

Επίλογος
Συνοψίζοντας, η Devolver Digital δείχνει για άλλη μια φορά να βασίζεται στα indie games με ιδιαίτερο art style ή retro αισθητική. Η παρουσίασή της ξεκίνησε με σάτιρα και όσο προχωρούσε έβαζε εμβόλιμα gameplay videos, αυξάνοντας το ποσοστό τους ολοένα και περισσότερο. Ουσιαστικά η εταιρεία δείχνει για άλλη μια φορά την τάση να στηρίζει τα indie games. Αυτό είναι το κοινό της και εστιάζει στους συγκεκριμένους gamers. Κρίνοντας από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και καθότι αύξησε τον τζίρο της, δείχνει να το κάνει αρκετά καλά.

Δείτε το Death's Door της Devolver Digital και συζητήστε για την εκδότρια εταιρεία στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification