Gamescom 2021

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Gamescom 2021

Gamescom 2021

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και ώρα προβολής της παρουσίασης της Microsoft. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/9/21] Η Gamescom, λόγω κορωνοϊού πραγματοποιήθηκε ως ψηφιακό event για το 2020 και τώρα οι διοργανωτές ετοιμάζουν αυτό του 2021 στην κανονική του μορφή, την διεξαγωγή του event δηλαδή σε κάποιο χώρο.

Πέρσι η Gamescom φιλοξένησε στην Κολωνία, όπου και διεξάγεται κάθε χρόνο, πάνω από 373. 000 επισκέπτες. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε περιόδους πανδημίας αυτό δεν ήταν εφικτό να συμβεί φέτος. Το κανονικό event αντικαταστάθηκε από online ανακοινώσεις με παρουσιαστή τον Geoff Keighley στο Opening Night Live την περασμένη Παρασκευή.

Ο Felix Falk υπεύθυνος του οργανισμού βιομηχανίας video games της Γερμανίας δήλωσε: ''Οι ειδικές καταστάσεις που υπάρχουν παγκοσμίως, έκαναν την διεξαγωγή της φετινής Gamescom 2020 μια πολύ απαιτητική διαδικασία. Η ψηφιακή μορφή του event απέδειξε το μέγεθός του, ίσως το μεγαλύτερο παγκοσμίως. Την ίδια στιγμή βέβαια, συνειδητοποιήσαμε την σημαντικότητα του κανονικού event σε κάποιο χώρο, σε συνδυασμό ίσως με την ψηφιακή του μορφή, για το community και τα games. Με όπλο την φετινή εμπειρία θα δημιουργήσουμε ένα υβρίδιο για την Gamescom 2021''.

[UPDATE: 19/3/21 - Ο Geoff Keighley θα είναι παρουσιαστής] Η Gamescom 2021 θα διοργανωθεί τελικά φέτος στις 24 Αυγούστου, καθώς ο Geoff Keighley, παρουσιαστής των The Game Awards, ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας του με το μεγαλύτερο gaming event σε προσέλευση κόσμου, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στη Γερμανία. Θα παρουσιάσει το Opening Night Live στις 25 Αυγούστου, όπου θα ανακοινωθούν αρκετά νέα games.

[UPDATE 2: 5/5/21 - Θα διεξαχθεί μόνο ψηφιακά] Η Gamescom 2021 θα διοργανωθεί τελικά μόνο ψηφιακά και όχι υπό την μορφή "υβριδικού event", όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Σε αυτό τον παράγοντα έπαιξαν ρόλο τα μέτρα του κορωνοϊού, καθώς πολλές εταιρείες δήλωσαν στους διοργανωτές ότι αδυνατούν να παραστούν οι ίδιες, έχοντας φυσική παρουσία. Το event θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου με την παρουσίαση του Geoff Keighley. Οι παρουσιάσεις των εταιρειών θα διεξαχθούν 25-27 Αυγούστου.

Λόγω της online φύσης της έκθεσης, το site έχει επανασχεδιαστεί και μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω link. Εκεί θα διαβάσετε για το πρόγραμμα της έκθεσης, τα games και άλλες πληροφορίες.

[UPDATE 3: 8/8/21 - Ημερομηνία και ώρα προβολής του opening show] Ο Geoff Keighley, παρουσιαστής του opening night live show της Gamescom 2021, ανακοίνωσε ότι η τελετή έναρξης του φετινού show θα λάβει χώρα στις 25 Αυγούστου και ώρα 21:00. Θα παρουσιαστούν σημαντικά επερχόμενα video games.

[UPDATE 4: 9/8/21 – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και η ώρα παρουσίασης της Microsoft] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι στην ψηφιακή Gamescom 2021, δώσει αρκετές νέες πληροφορίες για first-party και third-party τίτλους, τους οποίους έχει ήδη παρουσιάσει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Θα λάβετε αρκετές ενημερώσεις για κάποιους από τους ήδη ανακοινωμένους τίτλους των Xbox Game Studios μαζί με κάποιους από τους Third-party συνεργάτες μας, συμπεριλαμβανομένων κάποιων απίθανων games που έρχονται στο Xbox αυτή την εορταστική περίοδο, νέων κυκλοφοριών στο Xbox Game Pass και πολλά άλλα". Games που μπορεί να παρουσιαστούν είναι τα Hale: Infinite, Senua's Saga: Hellblade 2, Forza Horizon 5 και Fable. Κάποιοι από τους τίτλους της Bethesda θα παρουσιαστούν στο κανάλι της Bethesda Germany στο Twitch, στις 26 Αυγούστου.

Η παρουσίαση της Microsoft θα γίνει στις 24 Αυγούστου στις 20:00, ώρα Ελλάδος και παρουσιαστές θα είναι οι Parris Lilly και Kate Yeager.

Διαβάστε για όλα τα games που ανακοινώθηκαν στην Gamescom 2020 και συζητήστε για το event στο παρακάτω forum topic

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification