Tokyo Game Show 2020

Hot
Tokyo Game Show 2020

Tokyo Game Show 2020

Θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά.

Το πρόσφατα ακυρωθέν Tokyo Game Show, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά, σύμφωνα με νέο press release: "Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού σε παγκόσμια κλίμακα η κατάσταση παραμένει απρόβλεπτη στην Ιαπωνία, οι διοργανώτριες αρχές αποφάσισαν μετά από πολύ σκέψη να θέσουν ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών των διοργανωτών και των μετόχων."

Το event θα γίνει μεταξύ 24-27 Σεπτεμβρίου.

To Tokyo Game Show αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλές εταιρείες, με παρουσιάσεις όπως αυτή του Death Stranding από την Sony στο περσινό event. Το 2018, στη διοργάνωση παρευρέθηκαν περίπου 300.000 άτομα.

Με το Xbox Series X και το PlayStation 5 καθοδόν, το Tokyo Game Show θα αποτελέσει ευκαιρία για την αποκάλυψη νέων πληροφοριών, τις οποίες και θα δημοσιεύσουμε στο παρόν άρθρο.

[UPDATE: 25/6/20 – Μία παραπάνω ημέρα για το online event] Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως το Tokyo Game Show 2020 θα λάβει χώρα στις 23-27 Σεπτεμβρίου τελείως ψηφιακά.


Το TGS φέτος θα έχει εκδηλώσεις δικτύωσης και υπάρχουν σχέδια για τουρνουά esports. Από τις 24 Σεπτεμβρίου και για τέσσερις ημέρες οι publishers και οι developers θα μπορούν να δείξουν τα games που αναπτύσσουν ενώ η πρώτη μέρα είναι κλεισμένοι για συνεργάτες στην βιομηχανία.

Διαβάστε περισσότερα για το περσινό Tokyo Game Show στο οποίο παρευρέθηκε το GameWorld.gr και συζητήστε για το φετινό event στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification