EVO Online 2020

Hot
EVO Online 2020

EVO Online 2020

Το τουρνουά ακυρώνεται μετά τις πρόσφατες κατηγόριες εις βάρος ενός διοργανωτή. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/3/20] Το μεγαλύτερο event για Fighting games το Evo Championship Series έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο και παρά την απειλή του κορωνοϊού οι διοργανωτές δεν έχουν αναβάλει ή ακυρώσει την διεξαγωγή του ακόμα.

Με ανάρτηση στο Twitter ανακοινώθηκε πως η εταιρεία παρακολουθεί την εξάπλωση της πανδημίας βλέποντας τις εξελίξεις από τοπικές υπηρεσίες όπως και μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Μέχρι τώρα το Mandalay Bay Resort όπου έχει προγραμματισθεί να γίνει το Evo έχει κλείσει, όμως οι διοργανωτές θεωρούν ότι θα έχει ανοίξει μέχρι τις 31 Ιουλίου όπου και θα ξεκινήσει η διοργάνωση.

Το Evo 2020 συμπεριλαμβάνει τίτλους όπως Super Smash Bros. Ultimate, Street Fighter V: Champion Edition, Granblue Fantasy Versus, Samurai Shodown, Tekken 7, Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r] και SoulCalibur VI. Το  Mortal Kombat 11 δεν συμπεριλαμβάνεται.

Σε περίπτωση που η διοργάνωση ακυρωθεί ή αλλάξει ημερομηνία θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να έχουν όσοι έχουν κλείσει αεροπορικά εισιτήρια, ιδίως αν οι διοργανώτριες αρχές καθυστερήσουν να πάρουν την τελική τους απόφαση.

[UPDATE: 1/5/20 - Αναβάλλεται και θα διεξαχθεί μόνο online] Τελικά το EVO 2020 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί μόνο online, λόγω διασποράς του κορωνοϊού.

Η διοργανώτρια αρχή θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους έχουν αγοράσει εισιτήριο αλλά και όσους έχουν ήδη πληρώσει ξενοδοχείο.

[UPDATE 2: 14/5/20 - Αφαιρέθηκε το Super Smash Bros. Ultimate από την λίστα] 

H ΕVO ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την αντικατάσταση του EVO 2020 από το EVO Online 2020 λόγω του κορωνοϊού.

Το EVO είναι το μεγαλύτερο fighting τουρνουά ετησίως και θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες συμπεριλαμβάνοντας online αγώνες σε επτά Fighting games. Η απώλεια της αλλαγής, βρίσκεται στην αφαίρεση του Super Smash Bros. Ultimate από την λίστα των video games, χωρίς μάλιστα να δοθεί συγκεκριμένος λόγος επίσημα. Οι φήμες θέλουν τις online δομές της Nintendo να μην επαρκούν για τα επαγγελματικά δεδομένα διεξαγωγής αγώνων.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε την λίστα των Fighting games.

 • Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r]
 • Dragon Ball FighterZ
 • Tekken 7
 • Street Fighter V Champion Edition
 • SoulCalibur VI
 • Granblue Fantasy: Versus
 • Samurai Shodown

Επιπλέον θα γίνουν τέσσερα επιπλέον online tournaments στα οποία μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας, παρακάτω θα βρείτε την λίστα με τα games του ανοικτού tournament για όλους:

 • Mortal Kombat 11: Aftermath
 • Killer Instinct (2013)
 • Them's Fighting Herds
 • Skullgirls Encore

Μπορείτε να αναμένετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όσο για το EVO Online 2020, οι ημερομηνίες του τουρνουά βρίσκονται παρακάτω:

 • 4-5 Ιουλίου
 • 11-12 Ιουλίου
 • 18-19 Ιουλίου
 • 25 -26 Ιουλίου
 • 31 Ιουλίου - 2 Αυγούστου

Πέραν των αγώνων, αναμένουμε και μία σειρά ανακοινώσεων για νέα Fighting games, στο event, όπως και κάθε χρόνο, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα μέχρι στιγμής.

[UPDATE 3: 3/7/20 - Ακυρώνεται το EVO Online 2020] Το EVO 2020 θα γινόταν φέτος με τη μορφή online τουρνουά, όμως ακυρώθηκε με πρόφαση τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον πλέον πρώην διευθύνων σύμβουλο της EVO Joey Cuellar.

Σε μία δημοσίευση στο Twitter ανακοινώθηκε ότι ο Tony Cannon αναλαμβάνει τα καθήκοντα του διευθύνων συμβούλου και πως ο ίδιος "βάζει προτεραιότητα να θεσπίσει μεγαλύτερη ανάληψη ευθυνών σε όλο το EVO, τόσο εσωτερικά όσο και στις διοργανώσεις".

 

 

Μετά την ακύρωση του τουρνουά όσοι παίκτες αγόρασαν την είσοδό τους σε αυτό θα αποζημιωθούν. Επιπλέον θα γίνει μία δωρεά στο Project HOPE από τους διοργανωτές. Η ανακοίνωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα πολλοί εκδότες να αποχωρήσουν από την EVO ακούγοντας αυτές τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των Bandai Namco (Tekken 7), NetherRealm (Mortal Kombat 11) και Capcom (Street Fighter V).

Οι παρουσιαστές James Chen και Maximillian Dood ανακοίνωσαν επίσης πως δεν θέλουν να πάρουν μέρος στο EVO 2020, καθώς ο Cuellar ήταν αναμειγμένος με την οργάνωση πριν την ακύρωση του τουρνουά.

Ο Cuellar αναφέρθηκε στο θέμα μέσω μίας σύντομης δήλωσης του στο Twitter πριν την ακύρωση του event, στην οποία φαινόταν ότι προσπαθούσε να αποστασιοποιηθεί από τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα δήλωσε: "΄Ημουν νέος και απερίσκεπτο και έκανα πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανος". Στη συνέχεια ωστόσο προσθέτει ότι τα τελευταία 20 χρόνια έχει μεγαλώσει και ωριμάσει.

 

 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την επιρροή του κορωνοϊού στην βιομηχανία των video games. Διαβάστε περισσότερα για το Evo 2020 και συζητήστε για το event στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification