Τα Xbox games και σε PS5 και Switch

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Τα Xbox games και σε PS5 και Switch

Τα Xbox games και σε PS5 και Switch

Ανακοινώθηκαν τα πρώτα τέσσερα!

Τα Xbox games θα κυκλοφορήσουν και σε PS5 και Switch, καθώς η Microsoft αλλάζει την πολιτική της και σκοπεύει πλέον να κυκλοφορεί και τα first-party games στις αντίπαλες κονσόλες, κάτι που όμως δεν θα ισχύσει για όλα τα games.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Sea of Thieves, Grounded, Hi-Fi Rush και Pentiment θα κυκλοφορήσουν σε άλλα format. Πιο συγκεκριμένα, το Pentiment θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS5 και Switch στις 22 Φεβρουαρίου. Το Hi-Fi Rush θα έρθει στο PS5 στις 19 Μαρτίου και τα pre-orders θα ξεκινήσουν στις 21 Φεβρουαρίου (σ.σ. δεν αναφέρθηκε κάτι για το Switch). To Grounded θα έρθει σε PS4, PS5 και Switch στις 16 Απριλίου. Το cross-play θα είναι διαθέσιμο ανάμεσα σε όλες τις κονσόλες και στα PC.

Τέλος, το Sea of Thieves έρχεται στο PS5 στις 30 Απριλίου και θα υπάρχει υποστήριξη cross-play μεταξύ Xbox, PlayStation και PC. Η Microsoft δεν είπε τίποτα για τη μεταφορά του Sea of Thieves στο Switch.

Ο Matt Booty, αντιπρόεδρος της Microsoft Studios, δήλωσε: «Είτε πρόκειται για παίκτες του Nintendo Switch και του PlayStation στο Grounded, είτε για παίκτες του PlayStation στο Sea of Thieves, που παίζουν με cross-play, αυτά τα multiplayer games θα φέρουν περισσότερους ανθρώπους κοντά και θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τα communities των παικτών».

Διαβάστε περισσότερα για το τελευταίο event της Microsoft. Για εκτενή συζήτηση δείτε το σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.