Φήμη: Το PS5 Pro μπορεί να κυκλοφορήσει μαζί με το Grand Theft Auto 6

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Το PS5 Pro μπορεί να κυκλοφορήσει μαζί με το Grand Theft Auto 6

Φήμη: Το PS5 Pro μπορεί να κυκλοφορήσει μαζί με το Grand Theft Auto 6

Σύμφωνα με αναλυτές.

Αναλυτές προβλέπουν ότι ένα PS5 Pro μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά, πιθανόν ως ένας τρόπος να τονωθεί το ενδιαφέρον για το brand της κονσόλας και να έχει μια πιο ισχυρή πλατφόρμα έτοιμη για την κυκλοφορία του Grand Theft Auto 6.

«Φαίνεται ότι υπάρχει ευρεία συναίνεση στη βιομηχανία των games ότι η Sony ετοιμάζει όντως μια κυκλοφορία ενός PS5 Pro το δεύτερο εξάμηνο του 2024», δήλωσε στο CNBC ο Serkan Toto, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας συμβούλων παιχνιδιών Kantan Games με έδρα το Τόκιο. "Η Sony θα θέλει να βεβαιωθεί ότι θα έχει έτοιμο ένα εξαιρετικό hardware όταν το GTA 6 κυκλοφορήσει το 2025, μια κυκλοφορία που θα είναι μια ευκαιρία για ολόκληρη την gaming βιομηχανία".

Κατά τη διάρκεια ενός meeting με επενδυτές την περασμένη εβδομάδα, η Sony προέβλεψε σταδιακή μείωση των πωλήσεων μονάδων και έκτοτε μείωσε τις προβλέψεις πωλήσεων του PS5 για το τρέχον οικονομικό έτος που έληξε τον Μάρτιο. Η Sony αρχικά προέβλεπε να πουλήσει 25 εκατομμύρια μονάδες, αλλά αναμένει τώρα να πουλήσει 21 εκατομμύρια PS5 κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η ανακοίνωση της Sony σήμανε την απώλεια 10 δις δολαρίων από την μετοχή της, με ορισμένους αναλυτές να λένε ότι ο στόχος πωλήσεων ήταν υπερβολικά φιλόδοξος για την εταιρεία, ενώ αντιμετωπίζει μειωμένα περιθώρια κέρδους στο PlayStation.

Η ανακοίνωση ενός PS5 Pro είναι πολύ πιθανή, αφού το PS4 Pro είχε ανακοινωθεί το 2016 και είχε σημαντική διαφορά ισχύος σε σχέση με το PS4. Άλλωστε, η Sony έχει ήδη κυκλοφορήσει το PS5 Slim.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την είδηση που έριξε την μετοχή της Sony και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.