Η Microsoft δεν ήθελε να αυξήσει τις τιμές των Xbox Series X/S όπως η Sony

New
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Microsoft δεν ήθελε να αυξήσει τις τιμές των Xbox Series X/S όπως η Sony

Η Microsoft δεν ήθελε να αυξήσει τις τιμές των Xbox Series X/S όπως η Sony

Είχε σκοπό να ανταγωνιστεί την Sony που τις αύξησε με το PS5.

Τον Αύγουστο του 2022 η Microsoft δήλωσε ότι δεν θα αυξήσει (τότε) τις τιμές των Xbox Series X/S, όπως έκανε η Sony με το PS5 ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με τα εσωτερικά email που ήρθαν στη δημοσιότητα λόγω της εξαγοράς της Activision Blizzard από την Microsoft, ο οικονομικός διευθυντής του Xbox Tim Stuart είπε στον Phil Spencer και την οικονομική διευθύντρια της Microsoft, Amy Hood, ότι η ομάδα του Xbox είχε προβλέψει την απόφαση του PlayStation να αυξήσει τις τιμές της κονσόλας της. Η Ami Silverman, πρώην επικεφαλής καταναλωτικών πωλήσεων και μάρκετινγκ, είπε ότι η Microsoft θα πρέπει να μείνει «προσηλωμένη στους παίκτες», καθώς «δεν έχει καταφέρει αξιοσημείωτες πωλήσεις και ότι είναι καιρός να κερδίσουμε fans». Αυτές οι πληροφορίες έρχονται ως μέρος των συνεχιζόμενων συζητήσεων που σχετίζονται με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.

Αυτό στο οποίο πιθανότατα αναφέρεται η Silverman είναι η θέση του Xbox έναντι του PlayStation, που είναι ο ηγέτης της αγοράς. Ακόμη και η Microsoft παραδέχτηκε δημόσια ότι το Xbox είχε «χάσει τον πόλεμο των κονσολών» ενάντια στο PlayStation και την Nintendo. Η Microsoft εξέδωσε επίσης μια δήλωση τον Αύγουστο του 2022 λέγοντας ότι αξιολογεί συνεχώς την επιχείρηση και δεν επιδιώκει να αυξήσει τις τιμές "αυτή τη στιγμή" (σ.σ. δηλαδή τότε).

Η Microsoft αύξησε τελικά την τιμή του Xbox Series X τον Ιούνιο στις περισσότερες αγορές εκτός από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Χιλή, τη Βραζιλία και την Κολομβία. Η Microsoft αύξησε επίσης τις μηνιαίες τιμές συνδρομής για τη βασική έκδοση του Xbox Game Pass.

Δείτε τα games που ετοιμάζει η Microsoft και συζητήστε για τα Xbox Series X/S στο παρακάτω forum topic..

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification