• Ειδήσεις
  • Κονσόλες
  • Jim Ryan (Sony) για Activision Blizzard: "Δεν θέλω συμφωνία για το Call of Duty, θέλω απλά να μπλοκάρω την εξαγορά"

Jim Ryan (Sony) για Activision Blizzard: "Δεν θέλω συμφωνία για το Call of Duty, θέλω απλά να μπλοκάρω την εξαγορά"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Jim Ryan (Sony) για Activision Blizzard: "Δεν θέλω συμφωνία για το Call of Duty, θέλω απλά να μπλοκάρω την εξαγορά"

Jim Ryan (Sony) για Activision Blizzard: "Δεν θέλω συμφωνία για το Call of Duty, θέλω απλά να μπλοκάρω την εξαγορά"

Σύμφωνα με εσωτερικό email. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 10/3/23] Η Activision Blizzard δήλωσε ότι ο Jim Ryan, διευθύνων σύμβουλος του PlayStation, δεν συμφωνεί με την πρόταση της Microsoft για να παραμείνει το Call of Duty στο PlayStation για τα επόμενα 10 χρόνια.

Η Lulu Cheng Meservey, υπεύθυνη επικοινωνίας της Activision Blizzard, έγραψε στο Twitter ότι ο Jim Ryan, της είπε χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω μια νέα συμφωνία για το Call of Duty. Θέλω απλά να μπλοκάρω την συγχώνευσή σας".

[UPDATE: 23/6/23 - Ο Jim Ryan είπε το ίδιο και σε email] Η υπεύθυνη επικοινωνίας της Activision Blizzard είχε δηλώσει τον Μάρτιο ότι ο Jim Ryan ήθελε πάση θυσία να μπλοκάρει την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft κι ότι το θέμα του δεν ήταν απλά το Call of Duty. Αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί από ένα εσωτερικό email της Sony που διέρρευσε προς τα έξω. Το παρουσίασε ο σύμβουλος της Microsoft στο δικαστήριο.

Την πρώτη ημέρα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ της Microsoft και της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ, παρουσιάστηκε ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο. Ο σύμβουλος της Microsoft αποκάλυψε μια ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του επικεφαλής του PlayStation, Jim Ryan και ενός πρώην CEO της Sony, στην οποία ο Ryan συζητά την πεποίθησή του ότι η προτεινόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft δεν είναι ένα «παιχνίδι αποκλειστικοτήτων» για το κλείδωμα παιχνιδιών στο Xbox.

«Δεν είναι καθόλου παιχνίδι αποκλειστικοτήτων», έγραφε το email του Ryan. "Σκέφτονται μεγαλύτερα πράγματα από αυτό και έχουν τα χρήματα για να κάνουν τέτοιες κινήσεις. Έχω περάσει αρκετό χρόνο με τον Phil Spencer και τον Bobby Kotick και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το Call of Duty στο PlayStation για τα επόμενα χρόνια".

Αναρωτιόμαστε βέβαια αν τα απόρρητα στοιχεία μιας εταιρείας, όπως ένα εσωτερικό email, μπορούν να παρουσιάζονται στο δικαστήριο έτσι απλά, χωρίς επιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα για την εξαγορά της Activision Blizzard και συζητήστε για αυτή στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification