Φήμη: Νέο ελαφρύτερο PS5 με αποσπώμενο blu-ray drive

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμη: Νέο ελαφρύτερο PS5 με αποσπώμενο blu-ray drive

Φήμη: Νέο ελαφρύτερο PS5 με αποσπώμενο blu-ray drive

Δεν θα έχει πιο ισχυρό hardware. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/9/22 - Φήμη: Νέο ελαφρύτερο PS5 με αποσπώμενο blu-ray drive έρχεται το 2023] Μια νέα έκδοση του PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει το 2023 με αποσπώμενο blu-ray drive, σύμφωνα με μια νέα αναφορά του Tom Henderson στο Insider-Gaming.

Ο Henderson ανέφερε ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε περίπου ένα χρόνο από τώρα τον Σεπτέμβριο του 2023. Πηγές είπαν στο site ότι αυτό το νέο μοντέλο του PS5 βρίσκεται στην παραγωγή από τότε που κυκλοφόρησε το PS5 τον Νοέμβριο του 2020.

Η κονσόλα θα είναι πανομοιότυπη σε θέμα hardware σε σχέση με την ήδη υπάρχουσα, αλλά με αποσπώμενο blu-ray drive. Το blu-ray drive θα συνδέεται στο PS5 μέσω USB-C port στο πίσω μέρος της κονσόλας. Το PS5 θα πωλείται ξεχωριστό ή σε bundle με το αποσπώμενο blu-ray drive, ενώ τα συγκεκριμένα drives θα πωλούνται και ξεχωριστά.

Το νέο μοντέλο PS5 λέγεται ότι είναι «πιο λεπτό και ελαφρύτερο» από το τρέχον σύστημα. Η φήμη δεν είχε πληροφορίες για την τιμή. Τέλος, η έκθεση ανέφερε ότι η Sony στοχεύει να παράγει 18,5 εκατομμύρια νέες κονσόλες PS5 κατά το οικονομικό έτος 2023 και 12 εκατομμύρια από το υπάρχον μοντέλο, το οποίο σύμφωνα με την φήμη είναι ένα SKU που «καταργείται σταδιακά».

Μια κονσόλα με αποσπώμενo drive δεν είναι κάτι νέο. Η Microsoft κυκλοφόρησε μια μονάδα HD-DVD που μπορούσε να συνδεθεί στο Xbox 360, αλλά δεν έπαιζε games και η τεχνολογία γενικά δεν κράτησε πολύ, καθώς τα DVD έχασαν τη μάχη έναντι των blu-ray.

[UPDATE: 17/1/23 - Δεν θα έχει πιο ισχυρό hardware] Ο δημοσιογράφος Tom Henderson, που είναι έγκυρος στις αποκαλύψεις του, δήλωσε στο Twitter ότι το νέο PS5 με αποσπώμενο blu-ray drive δεν θα έχει ισχυρότερο hardware. Επίσης πρόσθεσε ότι το αποσπώμενο αυτό blu-ray drive δεν θα είναι συμβατό με το PS5 Digital (για όσους σκέφτονται να το προσθέσουν εκεί).

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το νέο ελαφρύτερο μοντέλο PS5 της Sony που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες.

Δείτε τι παίζει με τα ελληνικά καταστήματα scalpers και συζητήστε για το PS5 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification