Ο Linus έδειξε ένα τεράστιο και πολύ σπάνιο PS3 development kit

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Linus έδειξε ένα τεράστιο και πολύ σπάνιο PS3 development kit

Ο Linus έδειξε ένα τεράστιο και πολύ σπάνιο PS3 development kit

Είναι από τα πρώτα, εξαιρετικά σπάνιο και ζυγίζει 18 κιλά.

Πριν από μερικές γενιές κονσολών, η Sony και η Microsoft μας έδιναν development kits, δηλαδή κονσόλες που χρησιμοποιούν οι developers, με σκοπό να παίζουμε games πριν κυκλοφορήσουν στην αγορά και να γράφουμε previews. Εκείνες οι κονσόλες έτρεχαν...κόπιες, τις οποίες λαμβάναμε κατά καιρούς.

Έχοντας το PS3 development kit, μπορούμε να πούμε ότι έχει το μέγεθος ενός PS3 fat (σ.σ. της πρώτης έκδοσης). Ωστόσο, ο Linus πήρε στα χέρια του και ένα πραγματικά τεράστιο και πολύ σπάνιο development kit του PlayStation 3! Σε όγκο είναι πιο μεγάλο ακόμα και από το PS5. Για την ακρίβεια, θυμίζει παλιά θηρία-video players (σ.σ. προσωπικά δεν πρόλαβα κάποιο, αλλά έχω δει σε φωτογραφίες ότι κάπως έτσι ήταν στα 70's).

Το συγκεκριμένο PS3 development kit έχει την κωδική ονομασία DECR-1000A και ζυγίζει 18 κιλά! Τέτοιου είδους κονσόλες δίνονταν σε τρίτες εταιρείες ανάπτυξης που δεν ανήκουν στη Sony και σήμερα κοστίζουν μέχρι και 50.000 δολάρια στο eBay, όπως λέει ο Linus.

Στο βίντεό του, το οποίο έχει έναν κλασικό clickbait τίτλο ("Αναμένω η Sony να μου ρίξει το βίντεο"), όπως άλλωστε κάνουν και οι περισσότεροι unboxers στο YouTube για να τσιμπήσουν views, ο Linus παρουσιάζει το εσωτερικό της κονσόλας, που έχει 412MB RAM, το τεράστιο τροφοδοτικό της με ισχύ 1000W, τις θύρες Ethernet και άλλα καλούδια. Μετά, βάζει την κονσόλα σε λειτουργία και βλέπει το μενού (σ.σ. που είναι παρόμοιο με αυτό του PS3, όπως άλλωστε όλα τα PS3 development kits, με μερικές διαφορές) και τεστάρει ορισμένα...μισοτελειωμένα games.

Θα δείτε για παράδειγμα τα Life is Strange, LittleBigPlanet ή ακόμα και...Xbox games! Απλά απολαύστε το βίντεο. Προς το τέλος του, θα δείτε και το PS Vita prototype. Anyway, δείτε επίσης το βίντεό μας για το PS3 development kit, για να θυμηθείτε πως είναι το πιο συχνό PS3 dev kit που έχουμε τα μεγάλα gaming sites.

Συζητήστε περισσότερα για το PS3 στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification