Φήμες: Η Sony ετοιμάζει ένα PS5 Pro

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Φήμες: Η Sony ετοιμάζει ένα PS5 Pro

Φήμες: Η Sony ετοιμάζει ένα PS5 Pro

Κατοχύρωσε disc drive. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/12/21 - PS5 Pro, πιο ισχυρό, με Dual GPU και υποστήριξη Cloud Gaming] Η Sony ενδέχεται να κατασκευάζει μια νέα κονσόλα PS5, με Dual GPU/CPU, υποστήριξη cloud gaming και αναβαθμισμένο backwards compatibility, σύμφωνα με την φήμη που αναφέρει κατοχύρωση μιας νέας πατέντας.

Παρότι το PS5 είναι δυσεύρετο λόγω έλλειψης στην αγορά, η Sony ετοιμάζει ένα νέο PS5, σύμφωνα με τον insider Zuby_Tech, ο οποίος έγραψε την είδηση στο Twitter. Η πατέντα αναφέρεει τα εξής: "Scalable Game Console CPU/GPU Design για οικιακή κονσόλα και Cloud Gaming". Το scalable έχει να κάνει με το design της πατέντας, που δείχνει δύο APUs στην κονσόλα. Συνεπώς το νέο PS5 θα είναι πιο ισχυρό από αυτό που γνωρίζουμε σήμερα.

Το δεύτερο αξιοσημείωτο γεγονός είναι το Cloud Gaming. Οι προηγούμενες πατέντες backwards compatibility της Sony έχουν γίνει update. Το Cloud Gaming θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για χαρακτηριστικά backwards compatibility. Άραγε θα δούμε συμβατότητα και με παλιότερα PlayStation games; Για να δούμε. Προς το παρόν μένουμε σε αυτές τις φήμες.

[UPDATE: 14/3/23 - Έρχεται το 2024] Οι φήμες συνεχίζονται για το PS5 Pro και μια νέα φήμη αναφέρει ότι ο Mark Cerny, αρχιτέκτονας του PS5, κατοχύρωσε μια νέα πατέντα που αφορά το PS5 Pro και σύμφωνα με την οποία η περίοδος κυκλοφορίας του υπολογίζεται για τα τέλη του 2024. Η φήμη προέρχεται από το Insider Gaming, το οποίο δεν επιθυμεί να κατονομάσει την πηγή.

Να αναφέρουμε βέβαια ότι το ίδιο μέσο είχε πει τον Σεπτέμβριο του 2022 ότι η Sony ετοιμάζει και ένα PS5 με αποσπώμενο σκληρό δίσκο που θα συνδέεται με USB-C.

[UPDATE 2: 27/4/23 - Κατοχύρωσε disc drive] Η Sony κατοχύρωσε μια πατέντα για ένα νέο disc drive κι έτσι ξεκίνησαν νέες φήμες για την κυκλοφορία PS5 Pro. Η πατέντα δεν αναφέρει το PS5 αλλά ένα "gaming μηχάνημα".

Διαβάστε για την έλλειψη του PS5 και συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification