Η Sony διόρθωσε την ένδειξη φόρτισης του DualSense στο PS5

Hot
Η Sony διόρθωσε την ένδειξη φόρτισης του DualSense στο PS5

Η Sony διόρθωσε την ένδειξη φόρτισης του DualSense στο PS5

Με ένα νέο firmware update. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 8/6/21 - Πρόβλημα στην ένδειξη μπαταρίας του Dualsense στο PS5] Το χειριστήριο DualSense εμφανίζει λανθασμένη ένδειξη χαμηλής μπαταρίας.

Διάφοροι χρήστες του Reddit
πειραματίστηκαν και παρατήρησαν ότι με πλήρη φόρτιση, το PlayStation 5 θα σας πει να συνδέσετε το χειριστήριο σας στην πρίζα παρά το γεγονός ότι το χειριστήριο έχει ακόμα τέσσερις ή πέντε ώρες αυτονομίας. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, υπάρχει περίπτωση η ένδειξη μπαταρίας της κονσόλας να μην είναι ακριβής.

Σύμφωνα με το Push Square το χειριστήριο μετά από έξι ώρες παιχνιδιού εμφάνιζε την ένδειξη χαμηλής μπαταρίας ωστόσο είχε μπαταρία μέχρι και το επόμενο πρωί.

[UPDATE: 9/6/21 - Η Sony το διόρθωσε με firmware update] Η Sony έβγαλε ένα firmware update για το PS5, με την ονομασία 21.01-03.20.00.04-00.00.00.0.0. Το update έχει μέγεθος 902.3 MB και η Sony ανακοίνωσε ότι "βελτιώνει την απόδοση συστήματος". 

Σύμφωνα με μηνύματα στο Reddit, το patch διορθώνει το glitch που αφορά την ένδειξη φόρτισης, η οποία πλέον εμφανίζεται σωστά όταν φορτίζετε το χειριστήριό σας μέσω καλωδίου USB-C.

Διαβάστε ακόμη για τις δύο νέες αποχρώσεις του DualSense και για εκτενή συζήτηση για το PS5 επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kadaz (Level 19) 08/06/2021 23:07
Δουλεύει άραγε τίποτα σωστα στο ps5?
Notification