Η Sony ετοιμάζει 25 games για το PS5

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Η Sony ετοιμάζει 25 games για το PS5

Η Sony ετοιμάζει 25 games για το PS5

Ο Jim Ryan το επιβεβαιώνει ξανά. [UPDATE]

[Αρχική είδηση: 12/5/21] Ο Hermen Hulst, επικεφαλής της PlayStation Studios, δήλωσε ότι "Η Sony έχει πάνω από 25 games σε ανάπτυξη και τα μισά από αυτά είναι νέες σειρές".

Ο συνιδρυτής της Guerilla Games πρόσθεσε επίσης ότι: "Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία, η οποία προέρχεται από διαφορετικές χώρες". Δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα games, αλλά κάποια εξ αυτών θα είναι το Kena: Bridge of Spirits της Ember Lab και το νέο παιχνίδι της Haven Studios, που ίδρυσε η Jade Raymond.

Η Ember Lab δουλεύει ήδη και στο δεύτερο παιχνίδι της, σύμφωνα με τον Josh Grier, συνιδρυτή της εταιρείας. Επίσης, οι εταιρείες ανάπτυξης της Ιαπωνικής εταιρείας, αναμένεται στο μέλλον να στοχεύσει περισσότερο στην εκμετάλλευση της ταχύτητας από τον σκληρό δίσκο SSD του PS5.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2021 και θα εκμεταλλεύεται πλήρως το haptic feedback του DualSense. Θα μπορείτε να προσεγγίσετε την μάχη, είτε με full action, είτε με stealth, κρυμμένοι στο περιβάλλον.

[UPDATE: 12/11/21 - Ο Jim Ryan το επιβεβαιώνει ξανά] Φαίνεται απίθανο, αλλά και όμως έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του PlayStation 5. Για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του PlayStation 5, ο πρόεδρος της Sony, Jim Ryan, έκανε δημοσίευση στο PlayStation Blog.

Ο Jim Ryan το είχε ξαναδηλώσει στο παρελθόν, όμως το επιβεβαιώνει ξανά ότι η PlayStation Studios αναπτύσσει περισσότερα από 25 games για το PS5. Στη συνέχεια, ο Jim Ryan χαρακτήρισε την πρώτη χρονιά του PS5 ως “φορτωμένη”, καθώς και δήλωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει πάνω από 360 games για το PS5.

Διαβάστε περισσότερα για την έλλειψη του PS5 και μέχρι πότε θα συνεχίσει.

Διαβάστε το review του GameWorld για το PS5 και συζητήστε για την κονσόλα της Sony στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification