Ο Chief Creative Officer του Fortnite παραιτήθηκε

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Ο Chief Creative Officer του Fortnite παραιτήθηκε

Ο Chief Creative Officer του Fortnite παραιτήθηκε

Ο Donald Mustard αφήνει την Epic Games.

Ο Donald Mustard, Chief Creative Officer του Fortnite, παραιτήθηκε από το Fortnite και την Epic Games. 

Ο Mustard αναπτύσσει games εδώ και 25 χρόνια αλλά έγινε γνωστός από το Fortnite. Πριν από αυτό, εργαζόταν στην GlyphX Games στο Advent Rising πριν ξεκινήσει τη δική του εταιρεία, Chair Entertainment, με τον αδελφό του Geremy. Tο στούντιο αυτό είναι γνωστό για τα Shadow Complex και τη σειρά Infinity Blade. Η Epic Games αγόρασε την εταιρεία το 2008 και ο Mustard ανέβηκε έγινε έτσι Chief Creative Officer.

"Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την ευκαιρία που είχα να βοηθήσω στη δημιουργία και τη διαμόρφωση του Fortnite", είπε ο Mustard στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στα social media και πρόσθεσε: "Ήταν τιμή που που ήμουν μέλος της ομάδας που καθημερινά προσπαθεί να φέρει "χαρά και απόλαυση" στην κοινότητα του Fortnite! Μας αρέσει να παρακολουθούμε την εμπειρία σας κάθε στιγμή. Ανυπομονώ να μοιραστώ τώρα το μέλλον του Fortnite ως παίκτης δίπλα σε όλους σας! Οι ομάδες είναι στα καλύτερα χέρια και εργάζονται για πολύ μεγάλα πράγματα!"

Ο Mustard ολοκλήρωσε το μήνυμά του λέγοντας ότι είναι «για πάντα ευγνώμων» στον ιδρυτή της Epic Games, Tim Sweeney και ολόκληρη την ομάδα της Epic Games. Δεν είπε τι μπορεί να κάνει στη συνέχεια επαγγελματικά, αλλά ο Mustard πρόσθεσε ότι είναι «ενθουσιασμένος που περνά χρόνο με τη γυναίκα και την οικογένειά μου».

Πέρα από τα games, ο Μάσταρντ είχε ρόλους στις ταινίες Star Wars: The Rise of Skywalker, The Matrix Resurrections και Avengers: Endgame.

Διαβάστε για το γεγονός ότι το Fortnite έγινε άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification