Το Fortnite δεν μπορεί να υποστηρίξει πάνω από 100 παίκτες ταυτόχρονα

Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το Fortnite δεν μπορεί να υποστηρίξει πάνω από 100 παίκτες ταυτόχρονα

Το Fortnite δεν μπορεί να υποστηρίξει πάνω από 100 παίκτες ταυτόχρονα

Διότι ο κάθε server αντέχει μέχρι τόσους.

Ο Tim Sweeney, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Epic Games, δήλωσε ότι το Fortnite δεν σηκώνει πάνω από 100 παίκτες ανά παιχνίδι, γιατί τόσους μπορεί να αντέξει ο κάθε server!

Συγκεκριμένα, ο Sweeney είπε τα εξής: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι υποτιμούν την ευκαιρία για πρόοδο στο development, την τεχνολογία γλώσσας προγραμματισμού και το programming stack για να βελτιώσουν την κατάσταση του game development. Το Fortnite Battle Royale έχει μέχρι 100 παίκτες γιατί δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε περισσότερους. Είναι τόσοι παίκτες όσους χωράμε σε έναν server, σε έναν όροφο, σε ένα μηχάνημα».

Ο Sweeney συνέχισε εξηγώντας πώς η Epic Games δεν διαθέτει την τεχνολογία για να υποστηρίξει μεγαλύτερα μεγέθη servers χωρίς σοβαρή απώλεια ποιότητας στο μοντέλο προγραμματισμού. Αλλά ο Sweeney είναι αισιόδοξος για το μέλλον της ανάπτυξης παιχνιδιών, κυρίως με τη χρήση τηςUnreal Engine 5.2.

Το Apex Legends υποστηρίζει έως και 60 παίκτες σε έναν αγώνα, το PUBG υποστηρίζει έως και 100 και το Call of Duty: Warzone 2.0 μπορεί να έχει έως και 150 παίκτες σε έναν server. Οπότε σε αυτό το κομμάτι, η Activision μάλλον κάτι κάνει καλά.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις φήμες για first-person mode στο Fortnite.

Δείτε τον Pro παίκτη του Fortnite που έδειξε στο σπίτι του μία αποθήκη με 40 όπλα και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite γράφοντας εδώ το ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification