Φήμες για first-person mode στο Fortnite

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Φήμες για first-person mode στο Fortnite

Φήμες για first-person mode στο Fortnite

Νέα φήμη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/6/22] Ο dataminer HYPEX ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε πως το Fortnite έχει μέσα στον κώδικα επιλογή για κάμερα πρώτου προσώπου.

Το δημοφιλές Battle Royale διακρίνεται για την Third-Person camera. Μία First-Person camera θα μπορούσε να προσφέρει ένα εναλλακτικό mode, κάτι που ισχύει άλλωστε και στο PUBG. Άραγε η Epic Games σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο; Μπορει ναι αλλά δεν αποκλείεται το first-person να υπάρχει απλά ως κρυφή λειτουργία εντός του κώδικα.

Αξίζει επίσης να θυμόμαστε ότι τα cosmetics είναι ουσιαστικά αυτά που συντηρούν τους παίκτες στο Fortnite και θέλουν να βλέπουν τους χαρακτήρες τους. Άρα σε μια κάμερα πρώτου προσώπου, δεν θα μπορούσαν να δουν τον χαρακτήρα τους, άρα αυτό δεν θα είχε νόημα. Εκτός κι αν υπάρχει κάμερα που θα αλλάζει οποιαδήποτε στιγμή από πρώτο σε τρίτο πρόσωπο.

Άραγε θα σας ενδιέφερε να παίξετε το Fortnite ως Battle Royale FPS;

[UPDATE: 5/3/23 - Νέα φήμη για first-person mode] Ο dataminer Hypex ξαναχτυπάει και φέτος και μαζί με τους leakers ShiinaBR, GMatrixGames και iFireMonkey ξαναλέει ότι το first-person mode θα μπει στο Fortnite και μάλιστα τώρα έγινε πιο συγκεκριμένος, καθώς το αναμένει την επόμενη σεζόν. Για να δούμε αν η φήμη θα επιβεβαιωθεί.

Δείτε τον Pro παίκτη του Fortnite που έδειξε στο σπίτι του μία αποθήκη με 40 όπλα και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic

Ελάτε να παίξουμε παρέα Fortnite γράφοντας εδώ το ID σας.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or
Notification