Στο OD Ο Kojima έχει κρύψει teasers που παραπέμπουν στο Silent Hills (P.T.)

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Στο OD Ο Kojima έχει κρύψει teasers που παραπέμπουν στο Silent Hills (P.T.)

Στο OD Ο Kojima έχει κρύψει teasers που παραπέμπουν στο Silent Hills (P.T.)

Δείγμα του ότι έχει εμπνευστεί από αυτό.

Ο Hideo Kojima αποκάλυψε το νέο του video game OD στα The Game Awards 2023, το οποίο θα είναι Xbox console exclusive (PC, Xbox), καθώς αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Microsoft. Στο τρέιλερ είδαμε τις συμμετοχές των ηθοποιών Sophia Lillis, Hunter Schafer και Udo Kier, ενώ θα συμμετάσχει και ο director Jordan Peele.

Ο Hideo Kojima συνεργαζόταν παλιότερα με την Konami για το Silent Hills (P.T.) και στο project εκείνο συμμετείχαν ο ηθοποιός Norman Reedus και ο σκηνοθέτης Guillermo del Toro. Η συνεργασία τους σταμάτησε και μαζί ένα από τα πιο τρομακτικά games που θα βιώναμε.

Ωστόσο, στο τρέιλερ του OD βλέπουμε κάποια πράγματα που παραπέμπουν στο P.T.. Το ένα είναι η πόρτα η οποία ανοίγει μπροστά από την Sophia Lillis, κάτι που φαίνεται από την αντανάκλαση στα μάτια της. Με το τέλος του τρέιλερ, εμφανίστηκε στη σκηνή των The Game Awards ο Hideo Kojima.

Μία ακόμη αναφορά στο τρέιλερ που απειροελάχιστοι είδαν, βρίσκεται μέσα στο...στόμα του ηθοποιού Hunter Schafer. Όσοι δείτε το τρέιλερ με ταχύτητα 0,25 και πατήσετε παύση, θα βρείτε για ένα κλάσμα δευτερολέπτου τα γράμματα "Α, Τ, A, M και Ι". Εμφανίζονται στα δευτερόλεπτα 30, 42, 44, 46 και 52 αντίστοιχα, αν παρακολουθήσετε το τρέιλερ στο κανάλι της Kojima Productions στο YouTube.

Το Atami είναι μια πόλη στην επαρχία Σιζουόκα στην Ιαπωνία. Το Shizuoka γράφεται ως 静岡 στα ιαπωνικά και χωριστά οι δύο λέξεις μεταφράζονται κυριολεκτικά ως "Silent" και "Hill" αντίστοιχα.

Η Konami ετοιμάζει Silent Hill projects, επομένως πολύ δύσκολα θα πουλούσε την σειρά της στον Kojima ή σε κάποιο publisher. Άραγε ο Kojima θα επιχειρήσει κάτι παρόμοιο; Για να δούμε.

Πως τα φέρνει ο καιρός πάντως, ε; Silent Hills PS5 exclusive ημίχρονο, OD Xbox exclusive τελικό.

Διαβάστε περισσότερα για το OD και συζητήστε για το OD στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.