Alone in the Dark gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Alone in the Dark gameplay videos

Alone in the Dark gameplay videos

Νέο gameplay trailer. [UPDATE] 

[Αρχική Δημοσίευση: 26/5/23] Η εταιρεία ανάπτυξης Pieces Interactive σε συνεργασία με τον publisher THQ δημοσίευσαν ένα gameplay video για το Alone in the Dark remake.

Το βίντεο κάνει επίδειξη της μηχανής γραφικών και της κάμερας στον ώμο του ήρωα, μηχανισμούς μάχης που δεν υπήρχαν στην αρχική έκδοση και περιέχει σχόλια από τους develepers.

Σεναριογράφος είναι ο Mikael Hedberg (SOMS και Amnesia: The Dark Descent). Στο επίκεντρο της ιστορίας του παιχνιδιού βρίσκονται δύο χαρακτήρες, η Emily Hartwood και ο ντετέκτιβ Edward Carnby, τους οποίους υποδύονται η Jodie Comer του Free Guy και ο David Harbour του Stranger Things, αντίστοιχα. Τα ρεαλιστικά μοντέλα αυτών των χαρακτήρων, που δεν εκφράζονται μόνο από τους ομολόγους τους στο Χόλιγουντ, αλλά έχουν επίσης σχεδιαστεί για να μοιάζουν ακριβώς με αυτούς, είναι μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.

Η ιστορία θα είναι Gothic με στοιχεία τρόμου. Θα βρεθείτε σε στοιχειωμένη έπαυλη, θα λύσετε γρίφους και θα δώσετε μάχες με τις οντότητες που κατοικούν εκεί. Τα γνωστά πρόσωπα ηθοποιών στους πρωταγωνιστές θα συνδυαστούν με μια τρομακτική ιστορία και "πινελιές χιούμορ" σύμφωνα με την THQ.

Το αρχικό παιχνίδι είχε μάχες, αλλά ελάχιστες. Οι παίκτες μπορούσαν να πολεμήσουν τα τέρατα με τις γροθιές τους και ακόμη και να βρουν και να χρησιμοποιήσουν όπλα, αλλά ως ένα από τα πρώτα games με τα 3D πολύγωνα της τότε εποχής, η τεχνολογία δεν επέτρεπε πολλές αλλαγές. Ως reboot της σειράς η νέα έκδοση θα έχει όντως ένα νόημα.

Για όσους θέλουν να παίξουν το νέο Alone in the Dark, υπάρχει ένα demo το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε για PC, PS5 και Xbox Series X/S. Περιέχει το prequel του βασικού παιχνιδιού. Πρωταγωνιστεί η Grace Saunders, ένα νεαρό κορίτσι από τη σειρά, αν και η ομάδα τόνισε ότι αυτό το demo δεν θα περιλαμβάνει στοιχεία μάχης, καθώς δεν ήθελε να βάλει την Grace σε δύσκολες καταστάσεις. Απλά θα πάρετε μια γεύση από τον χειρισμό, την ατμόσφαιρα και την στοιχειωμένη έπαυλη.

[UPDATE: 9/11/23 - Νέο gameplay video με τους δύο playable χαρακτήρες] Η THQ Nordic κυκλοφόρησε ένα gameplay video για το επερχόμενο Alone in the Dark, όπου δείχνει και τους δυο πρωταγωνιστές.

Στο βίντεο φαίνεται ότι η κάθε σκηνή θα διαφέρει, ανάλογα με τον ποιο από τους δύο χαρακτήρες επιλέξατε. Πέρα από μάχες με τέρατα, θα υπάρχουν και γρίφοι όπως το να βρείτε κωδικούς για λουκέτα.

Το Alone in the Dark θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X στις 16 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε περισσότερα για το Alone in the Dark remake και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification