Road 96: Mile 0

Μιχάλης Τσακίρογλου

Μιχάλης Τσακίρογλου  

Remember, the Aperture Science “Bring Your Daughter to Work Day” is the perfect time to have her tested.
 
0.0 ()
1
Road 96: Mile 0

Road 96: Mile 0

Rhythm Adventure με αφήγηση.

 

Το prequel του Road 96, με Adventure και Rhythm στοιχεία έρχεται τον Απριλίο.

Το Road 96: Mile 0 ακολουθεί την Zoe, έναν από τους κύριους χαρακτήρες του πρώτου παιχνιδιού και έναν χαρακτήρα ονόματι Kaito από το πρώτο παιχνίδι της DigixArt, Lost in Harmany, ο οποίος προέρχεται από την υπόγεια πόλη Colton City. Η ίδια η Zoe προέρχεται από πλούσια οικογένεια, καθώς ο πατέρας της εργάζεται ως Υπουργός Πετρελαίου. Οι δύο χαρακτήρες συνάπτουν φιλία και το παιχνίδι θα εξερευνήσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην ιστορία του Road 96.

Το παιχνίδι είναι ένα Rhythm Narrative Adventure με μουσικά στοιχεία. θα βιώσετε ψυχεδελικές μουσικές βόλτες, ένα μείγμα διαφορετικών Rhythm games και αφηγηματικές επιλογές που θα διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η ιστορία. "Στο Road 96: Mile 0, θέλαμε να δείξουμε από πού έρχεται η Zoe και γιατί άφησε την άνετη ζωή της", δήλωσε ο Yoan Fanise CEO της DigixArt σε δελτίο τύπου. "Αλλά δεν δημιουργήσαμε το Mile 0 με συμβατικό τρόπο. Πήραμε τον παράδοξο δρόμο, χρησιμοποιώντας μουσικές σκηνές στις οποίες ταξιδεύετε μαζί με τις πεποιθήσεις και τις αμφιβολίες της Zoe και του Kaito. Το ενδιαφέρον είναι ότι εσείς επιλέγεις πώς θέλεις να εξελιχθούν".

Tο Road 96: Mile 0 θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου για PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One και Xbox Series X/S.

Διαβάστε για το Road 96 και συζητήστε για το Mile 0 στο αντίστοιχο forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification