• Ειδήσεις
  • Adventures
  • Οι speedrunners του Metroid Dread τερματίζουν το παιχνίδι σε λιγότερο από 90 λεπτά

Οι speedrunners του Metroid Dread τερματίζουν το παιχνίδι σε λιγότερο από 90 λεπτά

Hot
Οι speedrunners του Metroid Dread τερματίζουν το παιχνίδι σε λιγότερο από 90 λεπτά

Οι speedrunners του Metroid Dread τερματίζουν το παιχνίδι σε λιγότερο από 90 λεπτά

Οι casual παίκτες χρειάζονται περίπου 8 με 10 ώρες.

Οι speedrunners του Metroid Dread πλέον ολοκληρώνουν το παιχνίδι σε λιγότερο από 90 λεπτά.

Η σειρά Metroid ήταν πάντα δημοφιλής στην κοινότητα των speedrunners που συχνά βρίσκουν τρόπους να τερματίσουν το κάθε παιχνίδι πολύ γρηγορότερα από το αναμενόμενο. Για το Metroid Dread έχουν βρει τρόπο να σκοτώσουν τον Kraid χρησιμοποιώντας τη morph ball bomb. Ο χρόνος που θα χρειαστεί για να αποκτηθεί αυτό το item στην αρχή του παιχνιδιού δεν είναι πολύς σε σχέση με ολόκληρο το παιχνίδι.

Το site speedrun.com παραθέτει τα παγκόσμια ρεκόρ και τον χρόνο τερματισμού, το οποίο κατείχε ο Φινλανδός παίκτης Samura1man. Το παιχνίδι φημίζεται για τη γρήγορο ρυθμό του, αλλά η προσπάθεια του Samura1man που έχει συνολική διάρκεια 1 ώρα, 26 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα διαθέτει μερικά υπέροχα κόλπα και αρκετές εξειδικευμένες γνώσεις για την τοποθέτηση του εχθρού. Δείτε το ρεκόρ του παρακάτω:

Ωστόσο, αυτό το ρεκόρ του έχει καταρριφθεί ήδη από τον Αυστραλό Hardpelicn με χρόνο 1:25:21. Αυτά τα ρεκόρ αφορούν την κατηγορία στην οποία ο παίκτης απλά τερματίζει το παιχνίδι, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται να συλλεχθούν όλα τα αντικείμενα. Ωστόσο, ο μέσος χρόνος διάρκεια του παιχνιδιού είναι περίπου 8 με 10 ώρες, γεγονός που κάνει τις προσπάθειες των speedrunners απίστευτα εντυπωσιακές. Το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και μόνο μερικές εβδομάδες, οπότε αναμφίβολα, καθώς ανακαλύπτονται περισσότερα πράγματα για αυτό, αυτοί οι χρόνοι θα μειωθούν περαιτέρω.

Διαβάστε για τον speedrunner που τερματίζει το The Legend of Zelda: Twilight Princess χωρίς να δεχθεί damage. Για εκτενή συζήτηση επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification