Φήμες για Silent Hill reboot από την Konami

Hot
Φήμες για Silent Hill reboot από την Konami

Φήμες για Silent Hill reboot από την Konami

Επίσημη ανακοίνωση την Τετάρτη. [UPDATE]

[Αρχική Δημοσίευση: 18/2/21] Σύμφωνα με αναφορές, η εταιρία ανάπτυξης του The Medium αναπτύσσει ένα Horror σε συνεργασία με έναν μεγάλο publisher.

Σύμφωνα με τον CEO της Bloober Team Piotr Babieno, η εταιρία ανάπτυξης εργάζεται πάνω σε αυτό το Horror εδώ και ένα χρόνο. Ο Babieno δήλωσε στο GI.biz: “Συνεργαζόμαστε με έναν μεγάλο publisher. Δεν μπορώ να σας πω ποιος. Δεν μπορώ να σας πω τι είναι αυτό το project, όμως είμαι σίγουρος πως μόλις ο κόσμος καταλάβει τι game αναπτύσσουμε, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστούν.”

Παρόλο που ο Babineo δεν αποκάλυψε τίποτα, πολλοί υποθέτουν ότι ο publisher για τον οποίο μίλησε είναι η Konami και το Horror που αναπτύσσουν είναι το Silent Hill. Βέβαια, η Konami έχει επιβεβαιώσει ότι το επόμενο Silent Hill αναπτύσσεται από μια Ιαπωνική εταιρία.

[UPDATE: 19/2/21 – Η Konami ίσως ετοιμάζει δύο νέους τίτλους Silent Hill] Εκτός από την Bloober Team, μία ακόμα Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης πιθανότατα εργάζεται και πάνω σε ένα τίτλο Silent Hill, τον οποίο θα αποκαλύψει το καλοκαίρι.

Τα λεγόμενα της Bloober Team δείχνουν να ταιριάζουν με τα λεγόμενα του συνθέτη Akira Yamaoka, ο οποίος δήλωσε ότι δουλεύει σε ένα νέο τίτλο, για τον οποίο ο κόσμος θέλει να μάθει νέα. Το βίντεο της συνέντευξης όπου έκανε την συγκεκριμένη δήλωσε κατέβηκε από το YouTube την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με το VCG η Konami είχε έρθει επίσης σε επαφή με την εταιρεία ανάπτυξης Supermassive Games, δημιουργό του Until Dawn και της σειράς The Dark Pictures Anthology, για να αναπτύξουν το επόμενο Silent Hill, όμως τελικά δεν έγινε κάποια συμφωνία. Η Bloober Team έχει επιβεβαιώσει ότι θέλει στον επόμενο τίτλο της να προσθέσει περισσότερα συστήματα μάχης και με δεδομένο ότι το The Medium έχει αρκετές ομοιότητες με τα Silent Hill είναι αρκετά πιθανό η Πολωνική εταιρεία να εργάζεται στον επόμενο τίτλο της σειράς.

[UPDATE 2: 19/6/22 - Ο σκηνοθέτης της ταινίας μιλάει για reboot] Ο Christophe Gans, σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Silent Hill, δήλωσε ότι δουλεύει για ένα σενάριο που αφορά τρίτη ταινία, ενώ...επιβεβαίωσε στο Γαλλικό site Jeuxactu, ότι η Konami ετοιμάζει reboot.

«Το Silent Hill πρόκειται να κυκλοφορήσει εκ νέου όσον αφορά τα video games και ως εκ τούτου η ταινία θα είναι ένα μέρος μιας παγκόσμιας πολιτικής (σ.σ. της Konami). «Πιστεύω ότι σε ένα φόρουμ, κάποιος το συμπέρανε και έχει απόλυτο δίκιο. Με άλλα λόγια, η ταινία είναι πράγματι μέρος ενός συνόλου», δήλωσε ο Gans.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Gans συνεχίζει λέγοντας ότι στην αρχή της πανδημίας, μαζί με τον παραγωγό Victor Hadida, πέρασε από όλα τα δικαιώματα που είχε αποκτήσει ο αδελφός του Hadida, Samuel, πριν ο τελευταίος πεθάνει. Και εκτός από το Silent Hill, προφανώς έχουν επίσης τα κινηματογραφικά δικαιώματα για το Fatal Frame της Koei Tecmo. «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται» πρόσθεσε ο Gans. «Δουλεύω με την Konami, η οποία είναι ενθουσιασμένη από την επιτυχία των Resident Evil 2 και 3 της Capcom, τα οποία είναι υπέροχα games».

[UPDATE 3: 16/10/22 - Επίσημη ανακοίνωση την Τετάρτη] Η Konami παραδέχθηκε δημόσια ότι ετοιμάζει ένα Silent Hill και ότι θα μας αποκαλύψει περισσότερα αυτή την Τετάρτη και συγκεκριμένα τα μεσάνυκτα, δηλαδή ξημερώματα Πέμπτης, όταν και ετοιμάζει livestream. Σε αυτό θα μας δείξει τι ακριβώς ετοιμάζει με την σειρά Silent Hill.

Διαβάστε το review του The Medium και συζητήστε για το Silent Hill reboot στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 19/02/2021 19:42
Το the Medium ήταν εξαιρετικό και θα χαρώ πολύ να βγούν νέοι τίτλοι Silent Hill.
Notification