Syberia: The World Before

Hot
Syberia: The World Before

Syberia: The World Before

Αποκαλύφθηκε μέσω τρέιλερ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 20/8/19] Το Syberia 3 δεν έφτασε τις προσδοκίες των fans μετά την 10ετή αναμονή τους για το sequel. Τα καλά νέα είναι ότι το Syberia 3 δεν ήταν το τέλος της ιστορίας.

Το Syberia: The World Before βρίσκεται στο στάδιο ανάπτυξης εδώ και 18 μήνες. Στο νέο αυτό game θα δούμε την Kate Walker να επιστρέφει για μια νέα έρευνα, για την οποία "Θα ταξιδέψετε δια μέσου ηπείρων και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ώστε να ζήσετε μια περιπέτεια ριζωμένη στις τραγωδίες του 20ου αιώνα”.

Ο Benoit Sokal, σεναριογράφος και συντονιστής σχεδιασμού, δήλωσε: “Θέλουμε να δώσουμε στους fans μια ιστορία με ατμόσφαιρα, η οποία να είναι όσο μυστήρια όσο και των προηγούμενων επεισοδίων, με ακόμα περισσότερα automatons, puzzle και ασυνήθιστους χαρακτήρες”. 

Παρόλο που βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και 18 μήνες, δεν δημοσιεύθηκαν screenshots ή βίντεο. Ωστόσο, η εταιρία ανάπτυξης Microids δήλωσε ότι περισσότερα θα αποκαλυφθούν σύντομα.

[UPDATE: 21/8/21 - Τρέιλερ, παρουσίαση σεναρίου και δωρεάν ο πρόλογος στο Steam] Η Microids δημοσίευσε το τρέιλερ του νέου Adventure της, Syberia: The World Before, το οποίο δυστυχώς αναπτύσσεται χωρίς τον Benoit Sokal, δημιουργό της σειράς, ο οποίος μας άφησε φέτος σε ηλικία μόλις 66 ετών. Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε το Prologue και να το παίξετε από τώρα στο Steam.

Το σενάριο διεξάγεται αφενός μεν στο Vaghan το 1937, εκεί όπου η 17χρονη Dana Roze ξεκινάει την καριέρα της ως πιανίστρια και αφετέρου στο Taiga του 2004, όπου η Kate Walker προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα ορυχείο αλατιού όπου είναι φυλακισμένη.

Στο νέο Syberia, θα κληθείτε να ταξιδέψετε σε διάφορες ηπείρους. Θα παίζετε ελέγχοντας τις δύο ηρωίδες και ανακαλύπτοντας μυστήρια που ήταν θαμμένα για καιρό. Θα κληθείτε και πάλι να λύσετε περίπλοκους γρίφους, ενώ θα ανακαλύψετε μία πλούσια και συναρπαστική ιστορία με κρίσιμες αποφάσεις και συναρπαστικούς διαλόγους. Συνθέτης του soundtrack είναι ο Inon Zur (Syberia 3, Fallout, Dragon Age και Prince of Persia).

Παίξτε από τώρα το Prologue chapter στο Steam πριν την κυκλοφορία.

Κάντε κλικ εδώ για να το κακτεβάσετε.

Το Syberia: The World Before θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC.

Διαβάστε τα reviews των SyberiaSyberia II και Syberia III συζητήστε για το Syberia: The World Before στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification