Observation

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Observation

Observation

Το νέο sci-fi thriller από την εταιρεία ανάπτυξης του Stories Untold.

Η εταιρεία ανάπτυξης No Code, σε συνεργασία με την Devolver Digital, ανακοίνωσαν το Sci-Fi Thriller Observation.

Στο Observation θα αναλαμβανετε τον ρόλο του SAM, που αποτελεί ένα σύστημα A.I. ενός διαστημικού σταθμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το σενάριο διαδραματίζεται σε μία διαστημική μονάδα που βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη. Ως SAM (Systems Administration & Maintenance), καλείστε να βοηθήσετε την Dr. Emma Fisher να αντιμετωπίσει το μυστηριώδες συμβάν που θέτει το σταθμό και το πλήρωμά του, συμπεριλαμβανόμενης της ίδιας, σε θανάσιμο κίνδυνο.

 
Ο SAM δεν έχει φυσική υπόσταση και συνεπώς ο μόνος τρόπος επέμβασης του παίκτη στην κατάσταση, είναι μέσω του χειρισμού των διάφορων συστημάτων ασφαλείας και των εργαλείων στα οποία έχει πρόσβαση το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης, που θυμίζει τον HAL του 2001: A Space Odyssey.
 
Το επαναλαμβανόμενο μήνυμα "BRING HER" άγνωστης πηγής, δίνει κάποια βάση στην παραπάνω σύγκριση, αφού προμηνύει αμφίβολες εξελίξεις στη σχέση μεταξύ του τεχνητού πρωταγωνιστή του παιχνιδιού και της συμπρωταγωνίστριάς του. Το Observation θα κυκλοφορήσει σε PS4 και PC την άνοιξη του 2019.
 
Αν δεν γνωρίζετε για την No Code, μπορείτε να διαβάσετε το review του Stories Untold. Ακόμη, συζητήστε για το Observation στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.