Το υποβρύχιο Titan μπήκε με mod στο Grand Theft Auto 5

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Το υποβρύχιο Titan μπήκε με mod στο Grand Theft Auto 5

Το υποβρύχιο Titan μπήκε με mod στο Grand Theft Auto 5

Έχει κάτι χιλιάδες downloads.

Η εξερεύνηση του υποβρυχίου Titan της OceanGate Expeditions δυστυχώς εξελίχθηκε σε τραγωδία, αλλά ένας modder έβαλε το διάσημο υποβρύχιο στο Grand Theft Auto 5 μέσω mod.

Το "Oceangate Titan Submersible 1.0" κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου. Δημιουργήθηκε με το OpenIV και έχει κάτι χιλιάδες downloads. Το ανέπτυξε ο modder SkylineGTRFreakm. To mod προσθέτει ένα υποβρύχιο που καταδύεται και μοιάζει ακριβώς με το Titan του OceanGate στο GTA V (ο ίδιος modder είχε προσθέσει προηγουμένως ένα κινεζικό Spy Balloon mod). 

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το mod.

Για όποιον δεν έχει παρακολουθήσει στενά τι συνέβη με το πλήρωμα του εξαφανισμένου Titan, μια ομάδα πέντε ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του Διευθύνοντος Συμβούλου της OceanGate, Stockton Rush, χάθηκε πριν από μία εβδομάδα λίγο μετά την κατάδυση για να ελέγξει τα ερείπια του Τιτανικού. Ήταν ένα επικίνδυνο ταξίδι που έγινε ακόμα πιο επικίνδυνο από το γεγονός ότι το υποβρύχιο της Rush χρησιμοποιούσε μη επίσημα εξαρτήματα, δεν είχε διάφορες πιστοποιήσεις ασφαλείας και φαινομενικά είχε επισημανθεί από ορισμένους ειδικούς ως μία κακή ιδέα για να δοκιμάσει κατάδυση. 

Ακολούθησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης υπό την ηγεσία της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ με την υπόθεση ότι το πλήρωμα είχε περίπου 96 ώρες οξυγόνου εάν το σκάφος  είχε παραμείνει άθικτο. Ωστόσο, στις 22 Ιουνίου, ανακαλύφθηκε ένα κομμάτι του υποβρυχίου που πιστεύεται ότι προέρχεται από τον Titan, κοντά στα ερείπια του Τιτανικού,

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το υποβρύχιο του Gabe Newell που μπορεί να φτάσει σε βάθος το αντίστοιχο βάθος του Titan και συζητήστε για το παιχνίδι Iron Lung στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification