Το Assassin's Creed Mirage θα είναι μικρότερο σε διάρκεια

Hot
Το Assassin's Creed Mirage θα είναι μικρότερο σε διάρκεια

Το Assassin's Creed Mirage θα είναι μικρότερο σε διάρκεια

Η Ubisoft είπε ότι "τα μεγάλα games γίνονται κουραστικά".

Ο creative director Stéphane Boudon ανέφερε πως το νέο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed θα έχει μικρότερη διάρκεια σε σχέση με τα προηγούμενα πονήματα της Ubisoft.

Μιλώντας στο GamesRadar, ο Stéphane Boudon ανέφερε ότι το community συνέβαλε στα τελευταία games της σειράς. "Τα Assassin's Creed: Origins, Odyssey και Valhalla, όλα είναι υπέροχα games", είπε. "Τα χαρακτηριστικά τους υπέστησαν αλλαγές για να εκπληρώσουν αυτές τις φιλοδοξίες, καθώς όλα εναρμονίζονται με τους RPG μηχανισμούς. "Αλλά μεταξύ των fans μας, αρχίσαμε να ακούμε την επιθυμία για μια ιστορία με γνώμονα τους χαρακτήρες, επικεντρωμένη στους βασικούς πυλώνες των πρώτων Assassin's Creed. Σε αυτό συμφωνούμε και οι προγραμματιστές".

Η διάρκεια ενός παιχνίδι είναι μια διαρκώς εξελισσόμενη συζήτηση, όπως και ο χρόνος που πρέπει να αφιερώνεται για την ολοκλήρωση του. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να θυμηθεί κανείς πόσο μικρότερα ήταν τα μεγαλύτερα παιχνίδια Assassin's Creed σε σύγκριση με τα σύγχρονα. Για παράδειγμα το Assassin's Creed 2 διαρκεί περίπου 35 ώρες σύμφωνα με το HowLongToBeat. To Assassin's Creed Valhalla από την άλλη χρειάζεται 104 ώρες περισσότερες από αυτό, περίπου 139 ώρες για να τα κάνετε όλα.

Φαίνεται ότι η Ubisoft δεν θα αφαιρέσει τα RPG στοιχεία στην σειρά, ωστόσο με τον Stéphane Boudon να προειδοποιεί ότι το Mirage θα "έχει έναν πιο πλούσιο και μεγαλύτερο σε περιεχόμενο χάρτη σε σύγκριση με τα πρώτα Assassin's Creed", μαζί με " περισσότερο gameplay, περισσότερες αλληλεπιδράσεις, μηχανισμούς και περισσότερο βάθος". "Με τη σαφή εστίασή του στον Basim και την ιστορία της ενηλικίωσής του, ο κύριος στόχος μας με το Mirage είναι να παρέχουμε μια πλήρη μετάβαση στη Βαγδάτη του 9ου αιώνα και τα βασικά γεγονότα της εποχής για τους Hidden Ones", κατέληξε ο Stéphane Boudon. "Θέλαμε αυτό το παιχνίδι να είναι ένα stand-alone game που θα μπορούσαν όλοι να απολαύσουν."

Με την Ubisoft να ακυρώνει πρόσφατα μια σειρά από games, να καθυστερεί για άλλη μια φορά το Skull & Bones και να βλέπει την τιμή της μετοχής της να πέφτει κατακόρυφα, το Assassin's Creed Mirage επιβάλλεται να είναι καλό. Πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία ευκαιρία της να προωθήσει ένα επιτυχημένο παιχνίδι, αλλά σίγουρα νοιώθει την πίεση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το Assassin's Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά τα μέσα του 2023, σύμφωνα με φήμες.

Διαβάστε περισσότερα για το Assassin’s Creed Mirage και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification