Ο ιδρυτής του Awesome Games Done Quick συγκέντρωσε 41 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς

 



Είχε ιδρύσει την εταιρεία στο υπόγειο της μαμάς του και πλέον παραιτείται.Ο άνθρωπος που ίδρυσε το Awesome Games Done Quick στο υπόγειο της μαμάς του πριν από 13 χρόνια,  συνεχίζει αφού συγκέντρωσε 41 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς .Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Games Done Quick (GDQ), Mike Uyama, ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από τον ρόλο και θα "κάνει ένα διάλειμμα" μετά την εκδήλωση Awesome Games Done Quick Online του 2023. Ο σημερινός διευθυντής επιχειρήσεων του GDQ, Matt Merkle, θα αναλάβει τον ρόλο.Η πρώτη εκδήλωση του Awesome Games Done Quick πραγματοποιήθηκε το 2010 και μεταδόθηκε από το υπόγειο του σπιτιού της μητέρας του Uyama. Κατά τη διάρκεια των 13 ετών από τότε, ο οργανισμός έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 41 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως το Ίδρυμα Πρόληψης του Καρκίνου και οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

 Τα διάφορα γεγονότα του Awesome Games Done Quick έχουν προσελκύσει την προσοχή όλα αυτά τα χρόνια, καθώς παρουσιάζουν μερικά αξιοσημείωτα επιτεύγματα του speedrunning και τις ασυνήθιστες και μερικές φορές παράξενες προσεγγίσεις που χρησιμοποιούν οι speedrunner σε οτιδήποτε, από το Half-Life έως το Minecraft. Ένα ιδιαίτερα αξέχαστο γεγονός πέρυσι ήταν το ντεμπούτο μιας custom made κατασκευής Zelda, η οποία ήταν πραγματικά υπέροχη.«Από τότε που ξεκίνησα την Games Done Quick, είδα να εξελίσσεται από μια μικρή εθελοντική προσπάθεια σε μια ακμάζουσα οργάνωση που είναι σήμερα», είπε ο Uyama. "Δεν θα μπορούσα να το κάνω χωρίς τη βοήθεια του Matt Merkle και η ανάπτυξη του GDQ δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη βοήθεια της κοινότητας speedrunning, η οποία έχει αυξηθεί τόσο σε μέγεθος όσο και σε ποικιλομορφία με τα χρόνια. Δεν είμαι σίγουρος πού θα πάω μετά, αλλά ένα πράγμα για το οποίο είμαι σίγουρος είναι ότι θα κάνω ένα διάλειμμα και διακοπές πριν βουτήξω με το κεφάλι στην επόμενη περιπέτειά μου».Το Awesome Games Done Quick Online 2023, το οποίο μεταδίδεται από τις 8 έως τις 15 Ιανουαρίου στο κανάλι Twitch του οργανισμού, θα είναι η τελευταία εκδήλωση του Uyama, με τα έσοδα να διατίθενται στο Ίδρυμα Πρόληψης Καρκίνου.«Αισθάνομαι απίστευτη τιμή που ο Uyama μου εμπιστεύτηκε το μέλλον της GDQ και θα κάνω ό,τι μπορώ για να χτίσω πάνω στα θεμέλια που έχει χτίσει για τον οργανισμό από την ίδρυσή του», είπε ο Merkle. "Είναι απίστευτο να βλέπεις πόσο μεγαλώσαμε, μεταβαίνοντας από μια ομάδα φίλων σε ένα υπόγειο σε μια εταιρεία με περισσότερα από 50 μέλη προσωπικού, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς! Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την κοινότητα του speedrunning και το προσωπικό μας προς τα εμπρός, και ελπίζω να οδηγήσω την GDQ σε νέα ρεκόρ συγκέντρωσης κεφαλαίων!"

Αν μη τι άλλο, αξιοσημείωτη η πορεία του Uyama που ξεκίνησε από το υπόγειο του σπιτιού του. Παραθέστε αν θέλετε και την άποψη σας.
 

Read More...

Westwood shadows!

Read More...

Elden Ring 

Θα ήθελα τον προβολέα BenQ

Read More...

Notification