Assassin's Creed Mirage

Hot
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage

World Premiere trailer. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 1/9/22] Η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα το Assassin's Creed Mirage, επιβεβαιώνοντας τις πρόσφατες φήμες.

Περισσότερα για το παιχνίδι θα αποκαλυφθούν στις 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Για αρχή η Ubisoft αποκάλυψε την πρώτη εικόνα.

assassins creed mirage artwork official

Το tweet ανακοινώνει απλά το όνομα του παιχνιδιού.

[UPDATE: 11/9/22 - Το πρώτο τρέιλερ] Η Ubisoft παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Assassin's Creed Mirage, με τον Basim Ibn Ishaq, ο οποίος από κλέφτης μπαίνει στους Hidden Ones (οι πρόδρομοι της Αδελφότητας Assassin) από τον Roshan. Το Mirage θα λαμβάνει χώρα 100 χρόνια πριν από τη δημιουργία του Creed. Ο Roshan συνεχίζει να είναι ο μέντορας του Basim, εκπαιδεύοντάς τον ως Hidden One στο μερικώς χτισμένο φρούριο του Alamut, μια δομή για την οποία οι fans του Assassin's Creed έχουν ακούσει αλλά δεν έχουν δει ποτέ.

Το Alamut θα χρησιμεύσει μια μέρα ως πρότυπο για το Masyaf, το κάστρο που φαίνεται στο πρώτο Assassin's Creed. Στο σκηνικό του Mirage, το οποίο διαδραματίζεται 20 χρόνια πριν από το Assassin's Creed Valhalla και έναν ολόκληρο αιώνα πριν οι Hidden Ones γίνουν η Assassin Brotherhood, το Alamut είναι όπου βλέπουμε τον Basim να κόβει το αριστερό του δάχτυλο και να γίνεται επίσημα Hidden One.

Το τρέιλερ τελειώνει με μια ακολουθία στην οποία ο Basim κυνηγά ένα μέλος του Τάγματος των Αρχαίων (τους προδρόμους του Τάγματος των Ναϊτών), δολοφονώντας τους επιτυχώς μετά από μερικές έξυπνες κινήσεις stealth και όμορφες κινήσεις parkour. Το τρέιλερ τελειώνει με τον Basim να έχει ένα τρομακτικό όραμα, υπονοώντας ότι τα πιο υπερφυσικά στοιχεία δεν θα εξαφανιστούν εντελώς με αυτό το νέο παιχνίδι.

Δείτε επίσης και το developer diary, στο οποίο οι developers αναλύουν τα στοιχεία του τρέιλερ:

Το Mirage θα δώσει επίσης μεγαλύτερη έμφαση στο social stealth και στις ικανότητες parkour. Σε αντίθεση με τον Bayek, την Kassandra και τον Eivor, ο Basim δεν είναι ένας πολεμιστής που μπορεί να χτυπήσει κατά μέτωπο και να πολεμήσει ανοιχτά πολλούς εχθρούς. Εάν προσπαθείτε να δολοφονήσετε έναν στόχο, θα πρέπει να είστε στρατηγικοί στην προσέγγισή σας, να βάζετε κρυφά παγίδες και να παίξετε με hidden blade στο πλήθος. Και αν σας εντοπίσουν, ίσως είναι καλύτερα να δραπετεύσετε και να προσπαθήσετε ξανά αργότερα - η μάχη με τους διώκτες σας μπορεί να σας σκοτώσει.

«Ο Basim δεν είναι σίγουρα ο Eivor», είπε ο Σάλα. "Πρέπει να προσέξεις τι κάνεις, πώς παίζεις. Αν σε χτυπήσουν, θα χτυπηθείς. Θα το μετανιώσεις πολύ, πολύ σύντομα. Αν αρχίσεις να παλεύεις με μεγάλους εχθρούς, σκεπτόμενος ότι είναι σαν τη Valhalla, θα πεθάνεις πολύ γρήγορα. Απλώς πρέπει να αφιερώσεις το χρόνο σου, να κοιτάξεις γύρω σου. Ο Basim παίζει περισσότερο σαν ένα αρπακτικό πουλί που παίζει με την προσέγγιση του θηράματός του. Πάρε το χρόνο σου, κοιτάξε γύρω σου, να είσαι έξυπνος, κινήσου γρήγορα, σκότωσε, εξαφανίσου, ξανασκέψου, κοίτα τριγύρω. Έτσι είναι πραγματικά αυτό: σκοτώνεις και εξαφανίζεσαι, μετά επιστρέφεις ξανά. Αν είσαι στατικός, δεν είναι καλό."

Ο Sala περιγράφει τον Basim ως έναν από τους ταχύτερους πρωταγωνιστές της σειράς Assassin's Creed, με πολλά gadgets και δεξιότητες που τον βοηθούν να κινείται γρήγορα στη Βαγδάτη, όπως το pole vault, που επιτρέπει στον Basim να διασχίζει γρήγορα τα κενά ενώ τρέχει. «Ο ρυθμός του παρκούρ είναι σίγουρα πιο γρήγορος από τα προηγούμενα παιχνίδια, επομένως έχετε κάποια εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να πάτε γρήγορα», είπε ο Sala. ". Έχετε νέα εργαλεία εξαφάνισης που βοηθούν πολύ. Το corner swing επέστρεψε, έτσι μπορείτε απλά να πάτε πολύ γρήγορα, να γυρίσετε και να πάτε κάπου αλλού. Είναι ένας συνδυασμός παλιών και νέων μηχανισμών, αλλά τίποτα το επαναστατικό».

Ο Basim είναι ακόμη σε θέση να πραγματοποιήσει multi-kill assassination. Δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις συνέχεια. Το μαθαίνεις και το βελτιώνεις. 

[UPDATE 2: 10/6/23 - Φίλτρο που θα κάνει το παιχνίδι να μοιάζει με το πρώτο Assassin's Creed] Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει μια τριάδα από documentary videos για το Assassin's Creed Mirage. Στο πρώτο βίντεο, με τίτλο A Return To Roots, ο artistic director Jean-Luc Sala μας λέει ότι θα υπάρχει ένα φίλτρο στο παιχνίδι με το οποίο θα εμφανίζεται η μηχανή γραφικών του πρώτου Assassin's Creed (2007) για να παίξετε έτσι το νέο AC Mirage. Η παλέτα θα έχει κυρίως μπλε-γκρι χρώματα.

[UPDATE 3: 20/06/23 -Το μέγεθος του χάρτη] Η Ubisoft αποκάλυψε το μέγεθος του χάρτη του Assassin’s Creed Mirage.

Συγκεκριμένα η Ubisoft μίλησε στον Michael Huber του Easy Allies και σύγκρινε τον χάρτη της Βαγδάτης του Mirage με την Κωνσταντινούπολη του Assassin’s Creed Revelations και το Παρίσι του Assassin’s Creed Unity. Οι δύο συγκεκριμένοι χάρτες δεν έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος καθώς η Κωνσταντινούπολη ήταν 0.94 τετραγωνικά χιλιόμετρα και τα Παρίσι 2.40, όμως σίγουρα παίρνουμε μία ιδέα για το μέγεθος του Mirage.

Συγκριτικά με τα πιο πρόσφατα Assassin’s Creed, η Αγγλία του Valhalla είναι 94 τετραγωνικά χιλιόμετρα και η Ελλάδα του Odyssey 130.

[UPDATE 4: 10/7/23 - Νέο τρέιλερ] Η Ubisoft παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ για το Assassin's Creed Mirage.

Στο βίντεο μαθαίνουμε ότι η Nehal, που συντροφεύει τον πρωταγωνιστή Bashim, δεν είναι ευχαριστημένη με την επιθυμία του δεύτερου να γίνει Assassin. Παράλληλα, ο Bashim θα έχει οράματα και εφιάλτες.

Σύμφωνα με το σενάριο ο Basim θα πρέπει να απελευθερώσει την Βαγδάτη από την τυραννία που έχει υποστεί η πόλη. Δεν θα υπάρχει XP progression, όπως στα Assassin's Creed Odyssey και Valhalla και θα δωθεί μεγαλύτερη έμφαση στην ιστορία. Τα primary weapons του Bashim στη μάχη θα έιναι ένα σπαθί και ένα dagger.

[UPDATE 5: 31/7/23 - Η διάρκεια] Ο Fabian Salomon, επικεφαλής παραγωγής του Assassin's Creed Mirage, δήλωσε για λογαριασμό της Ubisoft ότι το παιχνίδι θα διαρκεί μέχρι 25-30 ώρες, αν είστε completionist και θέλετε να κάνετε τα πάντα. Οι περισσότεροι παίκτες τερμάτισαν την βασική ιστορία στις 20-23 ώρες.

[UPDATE 6: 22/8/23 - World Premiere trailer] Το World Premiere trailer του Assassin's Creed Mirage παρουσιάστηκε στην Gamescom 2023.

Το Assassin's Creed Mirage θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου για PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το Assassin's Creed Mirage και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification