• Ειδήσεις
  • Action
  • Διαρροές για το Assassin's Creed Mirage από τους YouTubers Dan Allen και j0nathan

Διαρροές για το Assassin's Creed Mirage από τους YouTubers Dan Allen και j0nathan

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
2
Διαρροές για το Assassin's Creed Mirage από τους YouTubers Dan Allen και j0nathan

Διαρροές για το Assassin's Creed Mirage από τους YouTubers Dan Allen και j0nathan

Ο πρώτος κοινοποίησε τα screenshots. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 30/8/22] Το επόμενο παιχνίδι Assassin's Creed λέγεται ότι θα έχει τον τίτλο Assassins Creed Mirage.

Η νέα φήμη φαίνεται να επιβεβαιώνει την Βαγδάτη ως τοποθεσία και τον Basim ως τον κεντρικό χαρακτήρα. Ότι γνωρίζαμε δηλαδή μέχρι τώρα για το Assassin's Creed RIft.

Την είδηση αναφέρει ο YouTuber j0nathan, ο οποίος αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας την άνοιξη του 2023. Χρονικά, ο YouTuber δήλωσε ότι το παιχνίδι θα διεξάγεται την περίοδο 860-870 μ.χ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το Bloomberg, στο παιχνίδι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Basim από το Assassin's Creed Valhalla και θα είναι μικρότερο σε κλίμακα σε σύγκριση με τα τυπικά παιχνίδια της σειράς, καθώς αρχικά ξεκίνησε τη ζωή του ως expansion για το Valhalla. Θα παίξετε ως νεότερη εκδοχή του Basim, δηλαδή ως κλέφτης πριν φτάσει στους Hidden Ones.

http://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=aglOuifkj-Y

Λέγεται ότι το Eagle vision επιστρέφει, το gameplay θα έχει ορισμένα ήδη γνωστά στοιχεία της σειράς και θα υπάρχουν λιγότερα στοιχεία RPG καθώς το παιχνίδι δεν θα έχει επιλογές διαλόγου και levels. Άτομα που γνωρίζουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού ενημέρωσαν τον Schreier του Bloomberg ότι το νέο Assassin's Creed δεν θα διαθέτει πολλές πόλεις για εξερεύνηση, κάτι που είναι μία από τις λεπτομέρειες που αναφέρονται στο βίντεο του j0nathan.

Η φήμη αναφέρει επίσης ότι η Ubisoft εργάζεται σε ένα remake του πρώτου παιχνιδιού Assassin's Creed και θα το συμπεριλάβει με το Season Pass για το Mirage. Το Season Pass λέγεται επίσης ότι περιέχει το Constantinople DLC και θα είναι διαθέσιμο λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Τέλος, η φήμη που προέρχεται από την Ubisoft ανέφερε ότι το νέο Assassin's Creed θα ανακοινωθεί στο Ubisoft Forward event τον Σεπτέμβριο.

[UPDATE: 1/9/22 - Διέρρευσε το πρώτο artwork] Ένα artwork του Assassin's Creed Mirage διέρρευσε online. Δημοσιεύθηκε στο Twitter και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Η εικόνα, που έγινε share στο Twitter από το account The Codex Network, φαίνεται να είναι για κάποιο είδος αναζήτησης bonus. Δείχνει έναν ήρωα Assassin με κουκούλα, οπλισμένο με το εμβληματικό όπλο hidden blade, να κοιτάζει προς έναν χαρακτήρα με μεγάλο σπαθί. Η Ubisoft είναι πολύ πιθανό να έχει στο παιχνίδι μία story mission, γύρω από τον διάσημο μύθο των Σαράντα Κλέφτων.

assassins creed mirage artwork

[UPDATE 2: 7/9/22 - Νέες πληροφορίες για το σενάριο] Ο δημοσιογράφος Tom Henderson εντόπισε νέα στοιχεία για το Assassin's Creed Mirage που αφορούν τον Basim. Βρήκε την περιγραφή του παιχνιδιού, η οποία αναφέρει ότι θα είναι: "Μία ιστορία που θα δείχνει πως ξεκίνησε ο Basim, έναν από τους κύριους χαρακτήρες του Assassin's Creed Valhalla του 2020.

Ο Basim θα είναι ένας «πονηρός κλέφτης του δρόμου που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη» στους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα, όπου τελικά συναντά την αρχαία οργάνωση γνωστή ως Hidden Ones και εκπαιδεύεται για να γίνει Master Assassin. Η περιγραφή της ιστορίας παραθέτει μια "μοντέρνα αντίληψη των εμβληματικών χαρακτηριστικών και του gameplay" του Assassin's Creed, το απρόσκοπτο parkour, το stealth gameplay και τέσσερις περιοχές για εξερεύνηση στην πολυσύχναστη πόλη της Βαγδάτης. Επίσης, η περιγραφή λέει ότι θα εξερευνήσετε μια απίστευτα πυκνή και ζωντανή πόλη της οποίας οι κάτοικοι αντιδρούν σε κάθε σας κίνηση και θα αποκαλύψετε τα μυστικά τεσσάρων μοναδικών συνοικιών καθώς περνάτε στη Χρυσή Εποχή της Βαγδάτης.

Η Ubisoft θα αποκαλύψει επίσημα το παιχνίδι αυτό το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 22:00. Μάλιστα λέγεται ότι θα αποκαλυφθούν...τέσσερα Assassin's Creed μαζί!

[UPDATE 3: 20/9/22 - Ο Dan Allen κοινοποίησε τα screenshots] Ο YouTuber Dan Allen παραδέχθηκε δημόσια ότι κρυβόταν πίσω από τα Twitter accounts με τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και το artwork του Assassin's Creed Mirage. Παραδέχτηκε ότι έμαθε όλες αυτές τις πληροφορίες όταν η Ubisoft τον κάλεσε (σ.σ. προφανώς τον ίδιο και άλλους influencers) για να ενημερώσει σχετικά με το νέο Assassin's Creed. Απλά η Ubisoft είχε ειδοποιήσει τους YouTubers ότι όλες αυτές οι πληροφορίες δεν θα έπρεπε να δημοσιευθούν και όταν είχαν embargo. Ο Dan Allen ωστόσο αγνόησε το embargo και τις δημοσίευσε.

Η αποκάλυψη έγινε...κατά λάθος, αφού ο Dan Allen απάντησε στο Twitter σε έναν follower με το πραγματικό του Twitter account και όχι με το ψεύτικο, με το οποίο είχε δημοσιεύσει τα screenshots! Μετά από λίγο έσβησε τα μηνύματά του αλλά ήταν ήδη αργά, αφού κάποιος είχε τραβήξει screenshots! 

Έτσι ο Dan Allen δήλωσε στο Twitter: «Ζητάω συγγνώμη προς όλους για τις πράξεις μου. Ντρέπομαι και απογοητεύομαι με τον εαυτό μου. Θα αφιερώσω λίγο χρόνο για να σκεφτώ τις κακές αποφάσεις μου, που δεν θα ξανασυμβούν ποτέ. Σε όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, λυπάμαι πραγματικά που σας απογοήτευσα».

[UPDATE 3: 22/9/22 - Ubisoft: "Θα πρέπει να προσλάβει δικηγόρους"] Η Ubisoft εξέδωσε μια δήλωση που απευθύνεται στον Dan Allen Gaming, ο οποίος έσπασε το embargo και απειλεί ευθέως με μήνυση.

Η Γαλλική εταιρεία δήλωσε: «Παρέχουμε τακτικά πρόσβαση και πληροφορίες για τα games μας μέσω NDA σε έμπιστους συνεργάτες. Όταν αυτή η εμπιστοσύνη διακυβεύεται ή πληροφορίες διαρρέουν από ένα άτομο, δεν είναι μόνο επιζήμιο και αποθαρρυντικό για τις ομάδες μας, αλλά στερεί κάτι από μια συναρπαστική στιγμή αποκάλυψης και εμπειρία για τους παίκτες μας. Αν και δεν θα μιλήσουμε για μεμονωμένη περίπτωση, λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτά τα θέματα και θα διαχειριστούμε αναλόγως.

Εάν είναι πράγματι αλήθεια ότι ο Dan Allen Gaming είχε υπογράψει ένα NDA, που είναι μια νομικά δεσμευτική σύμβαση που εμποδίζει την αποκάλυψη λεπτομερειών πριν από τον προκαθορισμένο χρόνο, τότε υποπτευόμαστε ότι μπορεί να χρειαστεί να προσλάβει μια χούφτα δικηγόρων το συντομότερο δυνατό».

Διαβάστε το review του Assassin's Creed Valhalla. Για εκτενή συζήτηση για το Assassin's Creed Mirage, επισκεφθείτε το αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification